It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

RE: Pentru ca … MILITIA!

Adăugat de lancer1
Raportează ca șters! 44

Atentie contine carne!

Militianu’ si melteanu’ la sueta.
– cap de guma imi raspunde sec „bine bine, mergi”.
– melteanul ma ajunge din urma in urmatoarea localitate. eu circulam cu aproximativ 65 km/h.

Recomand redarea in full HD.

7 comentarii

 1. Te agiti prea mult.

 2. ciubotaru vlad

  Mai intai te opreai in dreptul semnul STOP(nu sa observat pe video asta) si dupa iti continuai drumul pana la coltul intersectiei unde ai oprit tu defapt. Asa e corect si ai fi avut si vizibilitate. Pe cealalta parte si nena cu cascheta l-a oprit pe ala foarte rau.

 3. @Ciubotaru eu iti recomand sa vizitezi un oftalmolog..

  Orsicum nu stie ei de astea… Ieri conducea prietena se opreste la 5-10 m de intersesctie, sa lasam pe cineva, (intr-un orasel mic trece dracu si cuza odata la an pe acolo) un politist care venea la job zice ca de ce parcheaza acolo ca nu vede ca ii semn de oprirea si stationarea interzisa cu exceptia MAI (semnul era vis-a-vis de unde a parcat). *facepalm*. i-am zis ca indicatorul nu i se adreseaza ei dar nu cred ca m-a auzit ca era prea plin de sine.

  Bun nu avea nici indicator de parcare dar avand in vedere ca erau 4 masini din care 2 de politie unde a parcat ea.

 4. Se agita exact pentru siguranta lui… îi dau mare dreptate,el nu are vizibilitate,daca el făcea accident îi era deja luat permisul pentru neacordare de prioritate… puteau sa tragă Bmw in spatele masinii de poliție… ai + de la mine

 5. @1m2r3a – aveai si alt argument la indemana:

  (2) Nu se consideră oprire:

  a) imobilizarea vehiculului atât timp cât este necesară pentru îmbarcarea sau debarcarea unor persoane, dacă prin această manevră nu a fost perturbată circulaţia pe drumul public respectiv;

  Totusi, pe viitor, evita tu sau prietena ta oprirea voluntara, fie si pentru 30 de secunde, cat sa coboare un pasager sau sa iei pe cineva sau ceva, prea aproape de intersectie (mai precis sub 20 m), pentru ca politistul poate considera, si pe buna dreptate, ca ai perturbat circulatia.

 6. @Kor .. el se referea la indicatorul care era peste drum de unde am parcat.. ii cum ai zice ai grija sa nu te impiedici ca te lovesti in cer..

  Stiu si eu legea cu intersectia, cunosc relativ bine legea de cand am inceput sa frecventez Trafictube 😀

 7. Hmm… inutilitatea din Titu…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!