It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. La ultima fază cu accidentul​ sa băgat ăla cu tirul pur și simplu in alalalt parcat nu a încercat să se bage nicăieri eu veneam din spre Târnăveni l-am prins înaintea ta am stat o ora jumate blocat până au curățat drumul

 2. la 1:13 degeaba te agiti ca pe asfalt nu se mai vede ce marcaj a fost asa ca cel din fata ta statea perfect legal pe banda chiar daca megea inainte .

  Daca ai verde intermitent asta nu insemna ca trebuie sa ti se elibereze tie banda din moment ce pe asfalt nu sunt marcaje care sa specifice clar acest lucru adica banda destinata EXCLUSIV pentru viraj la stanga .

  • Defapt este un indicator sub semafor , mea culpa , da aveai dreptate sa-l cloconezi in situatia asta.
   Ca in romania nu-i nicaieri , un panou aditional minuscul pus sus la mama naibii de nu-l vede nici dracu , rest…

  • NaspaNick

   Indicatorul de sub semafor indica sensul sau sensurile de circulatie pentru care este valabila semnificatia semnelor luminoase ale semaforului nu modul de utilizare al benzilor . La primul post ai interpretat corect situatia .

  • Cum arată indicatorul ăla de sub semafor care spune ca banda 1 este pentru dreapta exclusiv ??

  • NaspaNick Posibil ai dreptate.

 3. Daca tot esti comentator, fii pana la capat

  • Pai concluzia e ca moral ar trebui sa respecti ce zice panoul aditional , legal nu te obliga din moment ce pe asfalt n-ai marcaje asa ca raman la prima postare….cel din fata Militianului de serviciu a executat manevra legal.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!