It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Milițianul – Ep. 4

Adăugat de Milițianul de serviciu
Raportează ca șters! 24

Subscribe!

6 comentarii

 1. La faza cu (culmea, din nou) Politia si TIR-ul avariat pe margine (de la 1:30), imi pare drumul in coborare vizibila.

  Cred ca se aplica articolul:
  Art. 135 – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere şi în următoarele situaţii:
  e) când circulă în pantă faţă de cel care urcă, dacă pe sensul de mers al celui care urcă se află un obstacol imobil. În această situaţie manevra nu este considerată depăşire în sensul prevederilor art. 120 lit. j);

  Oricum consider ca la drumurile in cu inclinatie vizibila ar trebui pus indicatorul de drum inclinat, dar nu stiu zona (sau nu o recunosc din clip) deci nu pot stii daca exista sau nu acel indicator in spate.

  Si la ala cu camioneta in depasire (de la 1:55), doar a pus semnalul ca va urma sa depaseasca, nu a tras de volan decat dupa 3 (4 aproape) secunde dupa ce a pus semnalul cand a vazut ca nu inaintezi dupa ce ai zis si tu „hai frate”. A vazut ca esti in depasire, a asteptat sa vada daca esti pe bune sau nu in depasire si s-a bagat cand a vazut ca nu inaintezi. Pari genul speriat de semnalizari… apreciez macar ca nu ai claxonat instant cand o pus semnalul, cum mai patesc eu cand semnalizez ca vreau sa depasesc fara sa trag de volan si deja aud claxoane de la cei ce depasesc din spate.

  La faza cu se inteapa rotile, aia care or scris is idioti, dar tu ar trebui sa nu iti pui problema sa opresti acolo din principiu sau macar de frica de amenda (vezi trecerea de pietoni faimoasa), nu de frica de intepat de roti.

  • andrei.cristi

   Auzi claxoane pentru ca sunt multi care semnalizeaza, incep depasirea si nu se mai uita in oglinzi, considera-le doar un fel de precautie, nu ca te injura careva.

  • Exact aia le consider pana imi arata un anumit deget, ma orbesc cu blitzuri sau dau din maini de parca le-am furat din portofel cand trec de mine.

 2. Prima zi cu ninsoare din an si deja circuli cu buglarii de zapada pe capota 🙂

 3. Ai apelat la arhiva ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!