It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Militianul – Ep. 62

Adăugat de Milițianul de serviciu
Raportează ca șters! 24

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Subscribe!

11 comentarii

 1. 0:35 aveai stația la tine? Trebuia să îl întrebi pe colegul cu tirul, de ce dorea să schimbe banda. Poate înțelegeai că trebuia să te claxonezi și înjuri singur. Totuși poate era mai intuitiv un marcaj continuu acolo.

  2:42 ce ai vrut să ne arăți? Că faci dreapta de pe b2 sau că nu cunoști legislația?
  Aveai ceva pretenții de la autospeciala aceea? A circulat legal și așa cum ai menționat în caz de tamponare tu erai cel vinovat – doar că nu te faci vinovat de neacordare de prioritate ci de neasigurare la schimbarea direcției de mers și pentru așa ceva nu predai plasticul tău.

 2. La 2:42, Autorul era in sensul giratoriu, pe B2. POLITIA, trebuia sa ii acorde prioritate, chiar daca era pe B1 (Politia). Autorul a vrut sa schimbe directia de mers, dar POLITIA intre timp a patruns in sensul giratoriu, pe B1. Makes sense? Zic bine Militiene?
  Daca nu ma insel… in giratoriul ala sunt noile marcaje pentru sensurile giratorii… chiar cred ca te-ai pus bine acolo, B1 fiind pentru inainte si la dreapta (inspre Calea Dumbravii) si B2 pentru Dreapta (dar spre Politie).

 3. Cu ce a au gresit politistii in sensul giratoriu ? Militianul a gresit ca nu s-a incadrat pe B1 din timp. Politistii intrasera deja in sens. Autorul era bun de plata.

 4. Au gresit intr-adevar cu ceva, au uitat sa semnalizeze iesirea din sens

  • Poți tu afirma pe baza filmării că nu au semnalizat ? I-a sărit maneta undeva la 2:52, când a îndreptat volanul. :D.

 5. Se vede clar ca masina poliției nu are semnalizare pusă. Punct.

 6. Multumesc pt raspuns.
  Drumuri bune!

 7. Justitiarul

  Ultimul are numere de Danemarca, un dobitoc. Ce vreau sa spun e ca, in Danemarca nu isi permite sa conduca asa, in Romania din pacate se crede zeu.. 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!