It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mini road rage Bucuresti

Adăugat de Filip_24
Raportează ca șters! 204

Nu stiu de unde a inceput discutia in contradictoriu a celor doi, insa oricine ar fi fost vinovat asta nu scuza comportamentul taximetristului.

Ce mai caută lumea:
 • road rage bucuresti

22 comentarii

 1. Cauta pe film, si poate ne lamurim. Veste proasta pentru taxi. E posibil sa fi fost prins si de camerele de pe autobuz.

  • Nu iti poti da seama de pe filmul brut, l-am vizionat de vreo 5 ori sa imi dau seama ce s-a intamplat intre cei doi dar nu se vede,partial si pentru ca eu am facut dreapta de la afi pe timisoara inainte sa ma intalnesc cu ei,deci posibil ca sicanarea sa se fi facut inainte sa fi intrat eu pe bulevard

  • Daca filmarea e facuta ieri, posibil sa ii fi vazut eu pe Timisoara. Taximetristul a iesit din breteaua aia fara sa se asigure si autobuzul l-a „spart” cu goarna (pe buna dreptate).

 2. OBSERVATOR

  Ai abilitati de cameraman. Ai mers chiar si cu spatele, pentru asurprinde evenimentul.

 3. Ce i-ai spus celui cu autobuzul? 🙂

  • Am vrut sa il intreb daca are nevoie de filmare sa il dea in gat pe taximetrist,dar nu era atent asa ca am renuntat :))

 4. Ghertoii astia de taximeTRISTI sunt de o obraznicie si impertinenta iesita din comun.Ceva l-a deranjat pe soferul de autobuz la galbejit,anterior a ceea ce se vede pe clip,probabil s-a bagat in fata pe banda autobuzului la intimidare (si pun pariu ca si fara semnalizare),in prea binele lor stil brevetat deja,ca ce?Sa stea el sa se taraie in spatele lui?Nuuu,el e meserias,e profi.Si la urma,a mai ridicat si mana amenintator si parca i-a zis celuilalt (dupa 5-6 replayuri si miscarea buzelor) : „…Baga-mi-as p–a in gura ta…”.Plus pt video.

 5. Andrelinio

  Aoleu. Alt specimen 🙂

  P.S: Normal .. ” + „

 6. parca taximetristul zice ceva de oprit: „am oprit sa dau…” si nu mai inteleg. discutia o fi pornit din statie, la afi acolo taximetristii mereu blocheaza statia.

 7. Din furia la volan e din ce in ce mai prezenta. Sa-mi dea si mie cineva un mail cand aude de o amenda corespunzataore sau de o condamnare definitiva. Cu executare.

  • Corect ceea ce afirmi in prima fraza.Pentru fraza a doua,ai sa astepti mult si bine. :))

 8. Te asigur ca amenzi se dau 100% pt violenta la volan (iesit din masina cu motiv de bataie).

 9. Barosan, licenta din 2006, indicativ de 2 cife. Miez.

  @Thomas N-ai si tu ceva, sa iasa de-o coproductie ?

  • @Ursu:
   – Bula, ce-i tac’tu?
   – Taximetrist. „Barosan, licenta din 2006, indicativ de 2 cife. Miez.”

 10. Nefiind vorba, probabil, de vreo atingere anterioara, gestul de a cobara din masina doar pentru a reprosa vehement ceva nu e in niciun caz scuzabil. Nu conteaza ca e taximetrist respectivul. Simplul fapt ca deschizi portiera si iesi din masina si te duci amenintator sa reprosezi ceva cuiva, cand n-a fost un accident, nu numai ca poate fi primul pas spre road rage, dar e pasibil de amenda, conform legii.

 11. Si daca ar fii fost accident poti sa ,citez „deschizi portiera si iesi din masina si te duci amenintator sa reprosezi ceva cuiva” fara a primii amenda ???

 12. Poti dar iti vei lua amenda, injuriile se amendeaza.
  In alta tara nu la noi dar exista la contraventie, semnul pacii intra in aceasta categorie, ai ridicat degetul – platesti dar din nou, nu la noi in tara.

 13. al3x – cand ai un accident, e normal sa opresti si sa cobori din masina, si e de intelesl sa fii agitat, eventual sa reprosezi, verbal, vinovatului cate ceva, fara insa sa devii violent. In definitiv, daca nu incurci circulatia, oricum trebuie sa opresti si sa cobori din masina ca sa evalezi pagubele si sa te intelegi cumva cu celalalt asupra vinovatiei. Nu toti oamenii sunt perfect calmi in situatii de criza. Dar sa opresti si sa te duci glont la altul nu mai e de inteles, in cazul in care, totusi, nimic rau nu s-a intamplat. La asta ma refeream. Ma mir ca n-ai inteles din prima.

 14. Daț tagul hepatita de unde vine? :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!