It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mini ROAD RAGE + cativa dobitoci din trafic

Adăugat de Tank
Raportează ca șters! 22

O mica compilatie cu minunatii nostrii colegi de trafic. Vizionare placuta

 

Daca vreti sa vedeti toate clipurile mele, va astept pe canalul meu de youtube, fix aici: youtube.com/c/Tankpe2roti

9 comentarii

 1. Am o nemalurire, pe Mihalache, care e problema cu „facea stanga pe linia de tramvai” (0:20)? Intreb pentru ca fac si eu asta constant, ultima data chiar de fata cu politia, si nu vad de ce ar fi interzis. In plus, daca vii de pe turda si vrei sa faci stanga pe Mihalache, regulamentar e sa faci dreapta si apoi U turn dupa refugiu.

  • Nu am avut nici o problema ca vroia sa faca stanga acolo.. e ok, e legal. Dar cum sa iesi asa ca prostul fara sa te uiti daca vine ceva. El nu vedea absolut nimic. De asta m-am mirat, ca el vira la stanga si nu s-a asigurat absolut deloc daca vine ceva. S-a oprit pt ca a auzit claxonul. Ca dovada este reactia lui, pentru ca s-a speriat de claxon.

 2. robytza_94@yahoo.com

  Unde ai vrea sa mearga cel din prima faza cu moped-ul ala,pe trotuar?

  • Ok… hai sa o luam altfel. Cade prostul peste masina ta, da? Are asigurare? Nu! E inmatriculata? Nu! Daca pleaca de la locul accidentului si nu ai cum sa te duci dupa el? Cine iti repara masina? Cum il gasesti? Din punctul meu de vedere, nu are ce sa caute pe drumurile publice si mai ales pe mijlocul soselei, printre masini. Plus ca bag mana in foc ca habar nu are de legislatie si alte bazaconii legale. Convinge-ma te rog ca nu am dreptate.

  • robytza_94@yahoo.com

   Legea permite in lipsa unor benzi speciale,circulatia lui pe carosabil,chiar daca nu e inmatriculat,ca si in cazul bicicletelor.Din ce vad fin imaginile tale,el depasea acea duba,prin stanga cum este si normal sa o faca.

  • Poate circula ca orice alt vehicul pe strada conform legii. Punctul tau de vedere este irelevant in acest caz.

 3. definește mini road rage….

 4. La 00:20 ai zis..fi atent,facea stanga pe linia de tramvai :)) faptul ca a iesit sa se asigure e una ,iar ca „fi atent facea stanga pe linia de tramvai” de parca nu avea voie,e alta

 5. Poate faci tu un desen pe unde ar trebui sa circule cel care moped precum primul dobitoc ! Banuiesc ca in opinia ta este dobioc !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!