It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Minti odihnite de taxi (2)

Adăugat de mccdrive
Raportează ca șters! 45

La 1:44 indicator de obligatoriu la stanga :

24 comentarii

 1. andy_bulett001

  La 1:44 ce cauti pe banda de dreapta cu semafor intermitent????

 2. @andy_bulett001: daca nu este banda dedicata exclusiv pentru virajul la dreapta, ai voie sa o folosesti. Si, dupa cum e marcajul in intersectie, nu pare a fi.

 3. Pentru ultima faza permite-mi sa te corectez.
  De cate ori trec pe acolo toti dinaintea mea sau de dupa mine se incurca pe strada aia (daca nu ma insel este strada din spatele pietei Mihai Viteazu unde se afla si cladirea Mathematicum) indiferent de culoare (galbena, alba si rozacee) si experienta.
  Toti ajung sa intre pe zona hasurata in paralel cu mine (cei din spate) sau mai rau ca si in cazul tau pornesc spre dreapta si ajung in stanga 😛 (stranie intersectie curbata).
  Nu prea reusesc sa inteleg de ce fiindca pt. mine, cel putin, e clar cum trebuie sa te incadrezi.
  Norocul meu a fost ca inca nu am dat peste unul care sa vrea sa intre de pe str. Paris pe strada aia chiar daca este interzis. Ar iesi o ciocnire frontala de toata frumusetea (presupun asta e si motivul/scuza celor care se incadreaza pe dreapta sa ajunga in stanga :P)

 4. incepatorul

  @andy_bulett001, @mihaela: o sa va mirati, dar marcajul de pe banda zice ca e pentru viraj obligatoriu la stanga :D. Acolo semaforul dreapta intermitent are rolul sa te lase sa virezi la dreapta sa mergi in parcarea cu plata de la primarie, atat. In rest toata lumea merge la stanga acolo, de pe toate 3 benzile.

 5. @andy_bulett001 Am voie in ambele directii, asa cum bine a intuit @mihaela:
  http://imgur.com/QU4GElh

  @golum Da, este strada Ploiesti. Da, toti astia uita ca se afla pe o strada cu sens unic. Am patit o intalnire cu o domnisoara in acest video http://www.trafictube.ro/paradoxul-feminin-detaliile/. Parerea mea este ca nu putem sa nu respectam legea pentru ca ne e frica de altii ca o sa intre pe interzis. 🙂
  http://goo.gl/maps/c95W0

 6. @ mihaela – ai voie, dar e frumos? Am înțeles că intersecția aia e mai căpie, dar, în general, politicos e să nu blochezi banda cu semnal intermitent, chiar dacă legal nu faci nimic rău. 🙂

 7. Cum draq mai e si semnul de obligatoriu la stanga

 8. @Vineri12: pai vorbim de ce e frumos sau de ce e legal?

 9. @ mihaela – nu-ți pun cuvinte-n gură, dar comentariul de mai sus sună ca și cum ai fi o persoană lipsită de empatie. E dreptul tău să conduci strict în limitele legii, dar eu, unul, dacă pot să contribui cu ceva la anevoiosul drum spre civilizație al societății ăsteia o fac. În limitele aceleiași legi, bineînțeles.

 10. @Vineri12: ba absolut deloc. Dacă pot să nu blochez banda pentru dreapta (deși legea mi-ar permite), o fac. Adică nu o blochez.
  Dar @andy nu a întrebat de ce @autorul nu a procedat frumos, ci a întrebat dpdv legal (eu, cel puțin, asta am înțeles)
  PE de altă parte, deși eu nu blochez banda de dreapta atunci când pot, îi urăsc pe ăia care se urcă pe claxon și flash-uri că au impresia că dacă e un semafor cu verde intermitent și ei vor la dreapta, toată lumea trebuie să se dea la o parte, deși banda nu-i exclusiv pentru la dreapta.
  La fel, nu consider că sunt ”strictă” dacă din 2 benzi, pe prima se poate înainte și la dreapta, intermitent pentru dreapta, mi se pare ok să se folosească pt mersul înainte ambele benzi (dacă este aglomerat, binenșeles, nu dacă-s 3 mașini pe toată strada).
  Am treabă la muncă, am scris cât de clar am putut, dacă m-am exprimat prea alambicat sorry 😆

 11. @ Mihaela – mulțumesc pentru timpul acordat 🙂
  Nu am vrut să stârnesc o polemică și mă bucur că ai înțeles intenția mea. Eram doar contrariat de comentariul care mi s-a părut că trăda o atitudine inflexibilă, în discordanță cu clipurile și comentariile cu care ai contribuit până acum. Mă bucur că m-am înșelat! 🙂

 12. Ce ii cu faza de la 1:20 ?

  Adica de ce ii semafor cu rosu si ii si verde intermitent la dreapta? Cand clar poti sa faci numai dreapta ca ai interzis la stanga. Si alta nu iti permite drumul, din cate vede eu cu ochile.

 13. @mccdrive, stai puțin, la intersecția de la 1:42 văd că e indicator obligatoriu stânga (din poză), deci nu ai voie în ambele direcții ci doar stânga. Ce se întâmplă acolo, e nou indicatorul și n-au avut „timp” să scoată semaforul intermitent pentru dreapta și marcajul?

 14. @Tibike sub el scrie „Cu excepţia….”

 15. Nu reuşesc să obţin o poziţie mai bună:

  View Larger Map

 16. @ics da, așa e, se distinge greu pe poză. Mersi!

 17. @andy_bulett001: sa inteleg ca esti ruda cu asta cu G-klasse?

 18. @1m2r3a si @vineri12 Sa nu ne precipitam si sa nu incurcam borcanele. Intersectia de la 1:20 e alta decat cea de la 1:44, sunt la 50 m distanta. 🙂 Acolo la 1:20 e un semafor mai ciudat: trecem ori pe verde plin ori pe rosu cu verde intermitent, cred ca e o chestiune de soft ce coreleaza semaforul pentru cele 2 strazi – cea pe care ma aflu eu si cea din stanga. http://goo.gl/maps/qszdG

  @Tibike Poate aici se vede mai bine inscriptia de sub obligatoriu la stanga :
  http://imgur.com/YzJSFIr

 19. La intersectia de la 2:38 asa ii invata la firma 😉
  La intersectia de la 1:42 este acest indicator de presemnalizare (nu apare pe StreetView) dar mai incolo marcajul zice intr-adevar stanga sau dreapta.

 20. @ mccdrive – am văzut și mi-am cerut scuze… Am dat cu bâta’ n lac, acu’ ce să mai fac?! 🙂

 21. Da @mccdrive, scuze, n-am ginit adiționalul în poza inițială. Mersi și @ghitaCJ pt adăugare.

 22. @mccdrive aaa… bun gata.. m-am prins de ce ii semaforul, pentru ca ii trecere de pietoni care la randul lor au semafor 😀 ..

  totusi se mai afla un indicator cu 25 de m mai sus care zice ca esti si pe drum cu prioritate la dreapta care se bate cap in cap cu verde intermitent.. Asa ca ori nu le prea am eu ori …

 23. @1m2r3a Nu e cea mai buna exprimare ca sa bate cap in cap indicatorul cu semaforul. In cazul in care semaforul nu functioneaza, luam in considerare indicatoarele. Altfel….nu 😀

 24. Sunt destule ciudatenii rutiere pe-aici pe la Cluj, asa incat mai bine aflati de ele de pe TT, decat direct la fata locului 😆

  @mccdrive La 2:28 si-a meritat claxonul, iar la 2:38 baietii „destepti” care fac dreapta se incadreaza pe B2, semnalizeaza in ultima clipa si tusti … peste pietoni.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!