It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

9 comentarii

 1. Daca-l loveai pe cel din giratoriu, cred ca-ti spunea ca tu esti vinovat, fiindca el era deja in sens. Am auzit motivatia asta din gura unora si nu glumeau.

  • Putea sa spuna ce doreste si sa creada ceea ce spune, de aceea s-a inventat justitia, pentru ca amandoi cred ca au dreptate in directii diferite. Pentru ca sa evit posibila dezamagire data de justitie, incerc sa tin tabla intacta.

 2. Cine i-a facut, nu s-a zgarcit sa le dea prostie din plin …

 3. 0:38 – 1:22 Am vazut de multe ori aceasta manevra (traversarea B-dului 21 Decembrie cand e verde semaforul de la pietoni din fata magazinului Sora). Taximetristii sunt stationati incepand de la intersectia David Ferenc cu Samuel Brassai pana la trecerea de pietoni din fata magazinului Sora. Portiunea intre intersectia David Ferenc cu Samuel Brassai pana la intersectia David Ferenc cu B-dul 21 Decembrie e de putina vreme cu accesul interzis cu exceptia taxi. Daca intra de acolo pe Bolyai Janos, fac aceasta manevra. Se pare ca nu-i ia nimeni la intrebari. Normal ar trebui sa urmeze traseul P-ta Unirii – B-dul Eroilor -etc.
  +

  • Asa ar fi normal, sa mearga pe unde ai zis, pentru ca asta e situatia: esti pe sens unic, intorci unde poti, nu tai linii continue sau trecere de pietoni. E doar cate o picatura in ocean, dar incet incet eu sper ca avem o influenta asupra celor care circula neregulamentar.
   Multumesc

 4. Perro Negro

  Unii taximetristi imi aduc aminte de cefosii de 120+ kg din supermarket care-si pun caruciorul curmezis si apoi blocheaza cei cativa cm ramasi din culoar cu hoitul imens in timp ce-si aranjeaza ouale si-ti ragaie superior in nas cand te vad ca vrei sa treci.

  In alta ordine de idei, faci foarte bine cand „Pentru ca sa evit posibila dezamagire data de justitie, incerc sa tin tabla intacta”. Daca-l pupi in aripa stanga spate, specimenul din clip poate spune ca era intrat deja in sens si i-a taiat cineva calea. Prin urmare a franat iar tu ai aparut din Palestina si i-ai dat de l-ai julit. Codul rutier spune ca ” În intersectiile cu sens giratoriu, semnalizate ca atare, vehiculele care circula în interiorul acestora au prioritate fata de cele care urmeaza sa patrunda în intersectie” si mi-e teama ca peste 90% din justitiari i-ar da dreptate.

  • Interesant ca faci comparatie cu „traficul” din supermarket :D, am observat si eu – dar nu doar la cefosi – ca intalnim aceeasi indiferenta : intra cu cosul unde e stramt, in loc sa-l lase la capatul randului, in consecinta nu mai trece nimeni, apoi se uita urat daca ii „ajuti” cu cosul.

   Daca asa zice Codul rutier, nu mai conteaza ce zic justitiarii. Important e sa respectam cat mai multi dintre noi legea. Multumesc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!