It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mioveni, Dacia country

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 25

Stimati investitori, veniti la noi in tara, veti putea face lucruri minunate aici. Si, cu litera mica de tot scris: nu avem drumuri.

12 comentarii

 1. la ocolirea limitatorului de viteza ai gresit…ai fi ramas fara permis daca cine trebuie era prin preajma….

 2. @Vali C. si eu unu ocolesc can pot limitatoarele, 90% din ele prost gandite (daca le iei si cu 30 la ora ai impresia ca iti lasi rotile acolo, sunt prea bombate)
  Drumu il stiu, acum este cat de cat mai buna ca l-au mai plombat. Anu trecut (daca nu ma insel) doar cu tancu se merita sa mergi pe acolo.

 3. Si eu am facut o cascadorie asemanatoare pe o sosea PUSTIE la 11 noaptea in Sinaia. Imediat dupa parc, si in varf de panta la Petrom era politistul. M-a oprit, si el mi-a spus ca amenda in acest caz este 500 Ron si 6 puncte penalizare. De dat, mi-a dat 120 Ron cu 2 puncte penalizare. Probabil mi-a scazut pt ca am fost dragut si am semnazilat cand am evitat speed-bump-urile :))
  Cele mai smechere Speed-Bump-uri sunt in Slobozia. 😀

 4. cred ca ai camera defecta frate. nu stiu dece misca incontinuu imaginea… :)))

 5. drumul e facut intentionat cu hopuri damburi ca sa testeze masinile care ies pe poarta fabricii :))

 6. ahhh drumul ala in care parca esti in caruta si galopeaza calul in fata ta

 7. da, da…corect :-)))
  sincer, daca zici ca nu avea nimic camera inseamna ca masina e defecta. este prevazuta sa ruleze pe drumuri nu pe piste de incercat tancuri :-))
  ala e cel mai prost drum si tot continua asa. nu l-au reparat deloc nesimtitii…sa puna cu covor din ala asfaltic macar cum fac acum cu autostrada.

 8. din filmuletul pus as zice ca n-ai mers mai departe spre Brasov, altfel puneai mult mai mult. Argesul are cele mai proaste drumuri, incerc sa gasesc unu mai bun acum si nu reusesc: Pitesti-Campulung e prost (cu exceptia ultimilor 10 km), catre Brasov sunt zone mari dupa Rucar proaste (cea mai tare chestie e iarna, pana sa iesi din judetul Brasov drumul e curatat, intri in Arges dai de gropi si zapada si gheata), Campulung – Curtea de Arges nu poate fi numit drum, chiar si ignorand zonele surpate, Pitesti – Curtea de Arges la fel, Transfagarasanul pana la tunel e rupt de tot, Campulung – Targoviste e rupt de aia de la Holcim, de la Pitesti in jos iara sunt varza, Pitesti – Craiova e plin de cretini 🙂

 9. Si eu ocolesc limitatoarele cand pot. Am tico si se freaca ‘burta’ de ele chiar si la 15km/h

 10. Acum e asfaltat tot

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!