Miserupistul si ambulanta

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 44

Traim intr-o lume nebuna, in care pe multi nu-i intereseaza decat de ei, iar de ca-i din jur, pur si simplu li se rupe. In momentul in care am vazut ambulanta in retrovizoare, deja imi cautam un loc in care sa ma pot retrage, in asa fel incat si cei din spatele meu sa poata sa faca loc ambulantei. Desi inca era rosu la semafor, m-am pus in miscare si in prima faza am vrut sa ma bag in refugiul pentru pietoni, dar am realizat ca cel cu BMW-ul din spatele meu, nu are unde sa se fereasca, fara sa urce pe bordura aia colturoasa, asa ca am inaintat pana in zona cea mai larga a drumului, facandu-i loc mai mult decat suficient sa traga in spatele meu si sa faca loc ambulantei. Totusi, in marea lui nepasare, a ales sa mearga in fata ambulantei si sa mai faca si acel gest de „Ce ma? Unde te grabesti?” Toti ceilalti au facut loc, dar lui i se rupe de restul. Poate data viitoare are el nevoie de ambulanta, iar aceasta o sa intarzie pentru ca a dat de cativa miserupisti pe traseu.

3 comentarii

  1. Cătălin Tănase

    Coclet de cea mai bună calitate…

  2. De se punea in spatele tau totul era bine si frumos, dar nu, el ca de obicei miserupist. Daca s-ar sesiza 2-3 procurori sa le toarne astora cateva dosare penale pentru blocarea drumului cu intentie s-ar cuminti cu totii dar din nefericire traim in romania iar cele scrise anterior sunt doar niste vise umede.

  3. Putea sa nu fie BMW? Îmi pare rău pentru posesorii ok de BMW dar realitatea e ca marca asta e preferata de mulți tantalai.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!