It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

In misiune (2)

Adăugat de IScam
Raportează ca șters! 16

Cand nu poti sta intr-o coloana.

Sa nu incurcam urgentele cu o „patrulare” sau cum se numeste ce fac ei.

9 comentarii

 1. mai sunt si alte chestii in afara de urgente: transport de sange, transport de pacienti intre spitale/sectii pentru analize etc. sa nu fim tembeli

 2. AragazCuBuleDeAer

  Dializa, probe pentru laborator urgente, cazuri medicale in care nu se foloseste semnalul acustic…greu la deal.

  • E vre-o una din lucrurile specificate de tine o urgenta? Daca da girofarul pornit. Inteleg sa nu mearga cu acustica tot timpul, dar macar sa aprinda girofarele. Cel mai probabil se grabeau la shaorma sau ca inchidea la non stop.

  • Ionut: au voie sa incalce regulile si fara girofar si/sau sirena… doar ca nu au prioritate. Daca fac accident fac din vina lor.

  • #Ionuț
   Abuzuri sau nu, e bine sa-i lasi sa treacă, nu ai de unde sa stii. Nu stii cind poți depinde chiar tu de un transport din ăsta… Cu ambulantele chiar nu-i de glumă, cîteva minute cîștigate in trafic e important pentru alta cursa..

  • ionut: ce zici daca ambulanta duce niste probe de sange la un laborator. si ar fi niste analize necesare cuiva drag tie si care e grav bolnav, iar tratamentul depinde de rezultat? ce parere ai avea daca unul nu ar lasa ambulanta din incapatanare?
   nu pot porni sirena si girofarul cum au chef, exista niste reguli pe care nu au voie sa le incalce.

 3. AragazCuBuleDeAer

  Mi-am amintit si de un caz personal, cand am pornit semnalele pe autospeciala noua, mi-a facut scurtcircuit instalatia electrica aferenta(un releu)…cazuri si cazuri, nu tot ce zboara se mananca, daca te iei strict dupa lege , te dai jos , incui masina si pleci acasa.
  Totul este sa actionam cu bun simt, chiar daca legea uneori nu este de partea noastra.

 4. zgomotila

  Da chiar s-au terminat toate subiectele si ne luam acum de salvari?Ce mama dracu,cu girofar,sirene sau fara le lasam sa treaca din respect macar pentru cei care alearga toata ziua la fel si fel de cazuri!Daca prin simplul fapt ca te dai putin mai pe dreapta, poti sa ajuti ,nu cred ca se termina lumea!Hai sa ne prefacem ca nu am vazut filmuletul si sa trecem mai departe!
  P.S:De la mine pentru autor cu dedicatie „auto”speciala un mare,da mare minus!(cel mai mare….urias)

 5. Fratica Curiosul

  Din respect pentru munca depusa de acești oameni m-as fi dat la o parte în orice situație.
  Cum naiba ajung unii sa comenteze tocmai acest fapt „grav” comis de o ambulanța, când mii de dobitoci fac acest lucru zilnic fără sa-i observe nimeni si fara ca o persoana „cu prințipii” sa ia atitudine?! Fraților, ce nație am ajuns!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=_bgIP-zdWFc

  Sa aveti sarbatori fericite!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!