It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

In misiune … pe rosu si fara semnale acustice

Adăugat de mariustecuci
Raportează ca șters! 19

Daca ii lovea cineva … cine era vinovat?

9 comentarii

 1. doctor faust

  El, desigur.

 2. R: Militianu’ sau ce masina era aia.

 3. mariustecuci

  logan albastru cu nr m.a.i parca

  • Loganul nu are numar de MAI. Intrebarea este daca are dreptul legal sa isi puna girofarul acela albastru pe masina. Ca trece ca un idiot pe rosu este incontestabil.

  • doctor faust

   Asta e problema lui, nu a ta. Daca lucrezi in orice serviciu iti permite asta, nu e cazul sa opresti din.colt in.colt de strada sa dai lamuriri curiosilor.

  • Problema lui poate deveni problema altcuiva in cazul in care trece pe rosu ca un idiot fara sa aiba in functiune girofarul si semnalele acustice (cu referire la clipul de fata).

  • doctor faust

   atunci cand devine problema altcuiva, e irelevant daca e legal sau nu sa aiba el girofar pe masina. e vinovat si cu asta basta. nici cu el in functiune nu avea dreptul sa treaca pe rosu asa ca nu are absolut nicio importanta.

   mai departe, ramane valabil ce-am zis, sunt zeci de servicii cu zeci si sute de autoturisme de serviciu si nu scrie nicaieri ca trebuie sa dea socoteala cuiva, mai putin autoritatilor.

   si cei care si le pun in mod ilegal, asemenea. tie, mie sau oricui altcuiva nu are nimeni motiv sa ne dea explicatii, si nici timp, probabil.

   insa eu in locul autorului trimiteam filmuletul la rutiera pe loc. si asa s-ar fi lamurit totul.

  • Nu stiu de ce insisti pe problema aceasta, nu am cerut nimanui socoteala. Intrebarea mea era oarecum retorica si cu trimitere la faptul ca sunt destui care isi monteaza ilegal asemenea dispozitive. Daca tii neaparat sa ai ultimul cuvant, ti-l cedez. Totusi, ca idee, al cui Doctor Faust(us): Thomas Mann sau Christopher Marlowe ?

 4. Era si-o ceata teribila acolo, numai buna de pornit si proiectoarele (0:10) 🙁 +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!