It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mitocan la volan de duba

Adăugat de adiraul
Raportează ca șters! 29

Semne obscene si injuraturi adresate unui copil aflat deja pe zebra.
Recomand vizionare full (ecran total) pentru a vedea exact semnele ce le adreseaza soferul dubei.

P.S. Injuraturile nu se pot auzi din cauza camerei fara sonor.

9 comentarii

 1. Educatie rutiera la copii = 0 barat. Pe vremea mea intai ma asiguram din stanga pana la jumatate si dupa din dreapta. Dar NICIODATA NU ALERGI PE TRECERE (personal cred ca isi merita injuratura) ca nu este ca in desene animate cu scuturi, nemurire si inviere.

 2. @Marco ar fi bine sa ne asiguram si din dreapta cand incepem traversarea… nu „doar din stanga pana la jumate si apoi din dreapta” pentru ca nu sti cum un dobi. se pune sa depaseasca alta masina in apropierea trecerii si te ia din dreapta de nici nu-l vezi…
  Macar asa… sa vezi ce masina te loveste…. o fi un Mercedes? O fi un Ferarri? sau o Dacie 1310?( daca are destula forta sa depaseasca:))) si daca are, probabil nu are ABS=)) ) [Glumesc!, dar e bine sa ne asiguram din ambele parti. Si nu o data… de doua ori! Asta asa.. pt binele nostru!]

  @adiraul e discutabil faptul ca a pus dubistul frana mai brusc… ori e tembel… ori din perspectiva lui nu il vedea bine si la vazut in ultima secunda din cauza „parcagiilor”… Chiar inainte de trecere era un logan (culmea, tot culoarea tricoului pe care il purta copilul):)) si pe langa faptu ca e mai scund decat inaltimea unei masini, baiatu ce face?… a sarit in fata masinii… si aici sunt de acord cu @Marco „Nu se alearga pe trecere!”… insa, dubistu putea sa ii spuna ceva de genu: „Hei, vino putin!” si sa il ia sa ii explice frumos ce a gresit… totusi e copil..nu are discernamant..

  PS: (+)

 3. Copilul e copil… nu te poti astepta de la el sa faca intotdeauna cel mai inteligent lucru. Mai mult era deja pe trecere… da, e greu sa il observi de masinile parcate, da a cam luat-o la fuga, dar f*t*-i mama ei de trecere ca aia o vazut-o mai din timp, nu avea ce sa ajunga sa franeze asa de brusc… si chiar daca a ajuns acolo sa faci asemenea semne la un copil tre sa fii cretin clinic.

  Singurul idiot aici e soferul dubei… bine ca nu a fost idiot si din alte puncte de vedere si s-o lasat doar cu obscenitati si mai bine ca nu a fost tatal copilului prin zona, ca dubistu’ mergea acasa cu degetu-n buzunar.

 4. Problema aici sunt masinile parcate inainte de trecere.

 5. @trident: asa e. Ar trebui ca in caz de accidente sa fie aspru trasi la raspundere cei care parcheaza pe colt/langa trecere.

 6. ca sa scutim alte comentarii, probabil soferul dubei nu l`a vazut din cauza masinii parcate, dar asta nu e o scuza ca sa injuri un copil pe trecere…

 7. Macar asta micu a trecut pe trecere. Pe fundal se vad 2 fiecare cu trecerea lui de pietoni.

 8. In alergare pe trecere de dupa o masina oprita (neregulamentar, dar asta deja e ceva la ce trebuia sa adapteze situatia). Dubistul totusi opreste. De ce e mitocan, ca nu s-a dat jos la el sa-i traga un levier peste tibie si inca unul peste parbriz boului parcat acolo sa-i invete minte pe ambii sa nu mai faca?

 9. @Mituc: pentru abordare… claxon e una, sa il atentionezi verbal e alta, ambele sunt OK… sa arati gesturi obscene unui copil pentru ce a facut in clip e cretin.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!