Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Nu mai este la modă să semnalizezi

Adăugat de Intamplaridintrafic
Raportează ca șters! 16

Trei in 750 de metri.

14 comentarii

 1. tu chiar te astepti ca un taximeTRIST sa semnalizeze? :))))

 2. @Intamplaridintrafic Din pacate semnalizarea asta a devenit pentru multi destul de optionala, adica atunci cand are chef soferul sau isi aduce aminte de ea. Daca s-ar gandi ca de fapt asa isi anunta intentiile pe care nici nu prea pot si nici nu sunt obligati ceilalti din jur sa le ghiceasca, atunci ar fi mai atenti si-ar deveni un gest reflex.
  +

  • @GeluCj…m-am uitat la clipul dat ca exemplu mai sus…(un taximetrist diferit). Deci..nu pot sa cred… Chiar exista asa ceva? Exista, data fiind filmarea. Eh…genul de taximetrist este 1 la un milion. +

  • @andrei Exista, dar sunt mai rari 🙂

  • Eu am observat ca multi nu semnalizeaza din cauza folosirii telefonului mobil. Nu le mai raman maini libere pentru semnalizare si asa devine optional din pacate.

   @GeluCJ m-am uitat la clipul dat exemplu de tine. Sunt 99% convins ca este un om mai invarsta care stie ce inseamna respectul si ce inseamna sa traiesti intr-o societate. Felicitari domnului pentru stilul de condus si tie pentru postarea clipului si promovarea bunului simt.Thumb up!

  • @Intamplaridintrafic….Dar, de ce nu folosesc casca bluetooth? Asta nu inteleg eu la multi care procedeaza asa.

  • @Intamplaridintrafic Poate ca da sau poate e doar un sofer obisnuit care face exact ceea ce-ar trebui sa faca orice sofer in aceste situatii indiferent de varsta, sex, religie, apartenenta politica etc. 😆
   Merci, apreciez 🙂

 3. @andrei… nu stiu de ce…poate din comoditate sau pur si simplu nu tin pasul cu tehnologia. Eu folosesc si recomand..este foarte comod si nici nu simti ca ai ceva in/pe ureche.

  • Si el cel mai bine sa fie bluetooth, ca daca e cu fir, exista imbarligatura de matze care iar incurca si nu e bine.

 4. @GeluCJ..ce am spus este bazata pe experienta mea. Ce am vazut eu prin trafic…cei tineri sunt mult mai predispusi sa nu respecte legislatia rutiera decat cei mai invarsta. Nu zic ca asa este la 100% din cazuri, dar la 70-80% asa este.

  • Expresia „tanar cu experienta” este un oximoron (asociere a doi termeni contradictorii). Este foarte adevarat ca cei care au o varsta mai inaintata au si experienta, au trait multe, au patit multe si de aceea sunt mai preventivi si stiu cum sa se comporte in anumite situatii (exemplul nostru: in trafic). Si nu zic ca nu exista exceptii. Exista „n” exceptii.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.