Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Model de șofer în Botoșani

Adăugat de instruktor
Raportează ca șters! 29

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Forțează prioritatea, nu semnalizează (înainte/ieșire) giratoriu și după el vorbește la telefon! Bineînțeles fara handsfree!

6 comentarii

 1. Din păcate, nu este singurul care procedează astfel.
  E plină țara de astfel de „șoferi”.
  +

 2. Sunt curios ce semnalizai la 00:50 , cand inca nu intrasei in sensul giratoriu :))

 3. Aoleu…ai semnalizat stanga dupa care dreapta :)) Interesant…tu intri cu semnal stanga atat timp cat nu iesi la a3a iesire,sau intorci ? Wow…cine te-a invatat ca se intra cu semnal stanga pentru a2a iesire (directia inainte)

  • instruktor

   Îmi pare rău dacă nu știi, se semnalizează cu stânga la intrare în oricare giratoriu și cu dreapta la ieșire! Cu o excepție!

  • andrei.cristi

   instruktor, catalinp nu stiu de unde ati scos-o p-asta cu semnalizatul stanga, dar nu exista scris sau recomandat nicaieri. In nici o tara straina unde nu se ia permisul cu invatatul pe de rost al unor intrebari-raspunsuri nu se semnalizeaza stanga in giratoriu, numai in Romania am vazut asa ceva si este o reminiscenta de la instructorii auto de dinainte de ’89.

  • instruktor La 0:27 probabil a vazut putin liber, s-a uitat in stanga si apoi tusti … fara sa mai arunce o privire si-n dreapta.

   Nu e nevoie de semnalizare stanga daca mergi „inainte” (adica spre a doua iesire din patru) intr-un sens giratoriu. Poti induce in eroare pe altii asupra intentiilor tale.
   Obligatorie e doar semnalizarea dreapta la parasirea sensului giratoriu datorita schimbarii directiei de mers si eventual semnalizarea stanga daca schimbi banda de circulatie / directia de mers in interiorul sensului giratoriu.
   P.S. Unii mai semnalizam stanga la intrare tocmai pentru a arata celorlalti ca nu vom folosi a doua iesire, ci a treia sau urmatoarele 😉 si-atunci in functie de asta pot sa-si calculeze intrarea si parcurgerea giratoriului in siguranta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.