It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Model de șofer în Botoșani

Adăugat de instruktor
Raportează ca șters! 29

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Forțează prioritatea, nu semnalizează (înainte/ieșire) giratoriu și după el vorbește la telefon! Bineînțeles fara handsfree!

6 comentarii

 1. Din păcate, nu este singurul care procedează astfel.
  E plină țara de astfel de „șoferi”.
  +

 2. Sunt curios ce semnalizai la 00:50 , cand inca nu intrasei in sensul giratoriu :))

 3. Aoleu…ai semnalizat stanga dupa care dreapta :)) Interesant…tu intri cu semnal stanga atat timp cat nu iesi la a3a iesire,sau intorci ? Wow…cine te-a invatat ca se intra cu semnal stanga pentru a2a iesire (directia inainte)

  • instruktor

   Îmi pare rău dacă nu știi, se semnalizează cu stânga la intrare în oricare giratoriu și cu dreapta la ieșire! Cu o excepție!

  • andrei.cristi

   instruktor, catalinp nu stiu de unde ati scos-o p-asta cu semnalizatul stanga, dar nu exista scris sau recomandat nicaieri. In nici o tara straina unde nu se ia permisul cu invatatul pe de rost al unor intrebari-raspunsuri nu se semnalizeaza stanga in giratoriu, numai in Romania am vazut asa ceva si este o reminiscenta de la instructorii auto de dinainte de ’89.

  • instruktor La 0:27 probabil a vazut putin liber, s-a uitat in stanga si apoi tusti … fara sa mai arunce o privire si-n dreapta.

   Nu e nevoie de semnalizare stanga daca mergi „inainte” (adica spre a doua iesire din patru) intr-un sens giratoriu. Poti induce in eroare pe altii asupra intentiilor tale.
   Obligatorie e doar semnalizarea dreapta la parasirea sensului giratoriu datorita schimbarii directiei de mers si eventual semnalizarea stanga daca schimbi banda de circulatie / directia de mers in interiorul sensului giratoriu.
   P.S. Unii mai semnalizam stanga la intrare tocmai pentru a arata celorlalti ca nu vom folosi a doua iesire, ci a treia sau urmatoarele 😉 si-atunci in functie de asta pot sa-si calculeze intrarea si parcurgerea giratoriului in siguranta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!