It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Moment artistic

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 59

Clip cenzurat!

Asa-mi trebe ca conduc asa aproape de sarbatori…

8 comentarii

 1. Claxonează pe tine pentru ca ai încercat sa îl ferești pe unul care doar audi, nu și vedi și te-ai dus in extrema benzii tale deși nu i-ai călcat pe banda . Poate i-ai călcat doar cu oglinda

  • Am incercat sa il feresc… evident am tras dreapta, dar am oprit, nu am intrat pe banda lui si el avea loc sa treaca si cu TIR-ul.

 2. Te-a claxonat pentru a preveni o eventuala tamponare! Este clar ca ai tras usor de volan spre dreapta,dar cel din dreapta nu avea cum sa stie cat tragi tu de volan! Evident ca ai fost cu gura mare si pe el un timp pt ca na…cum si-a permis sa te claxoneze,ca tu doar nu te -ai dus cu toata masina pe banda lui :))

  • Nu ma deranjeaza claxonul… era in dreptul meu si ma unjura si imi arata semne obscene si ca nu is intreg la cap. Am scris si pe clip ca ma injura si claxoneaza… ca sa fie clara ordinea operatiilor.

   Am fost doar pe el cu gura mare. In plus avea loc sa treaca cu TIR-ul fara sa se ingrijoreze ca ne atingem.

 3. RebounD11 Se mai intampla uneori sa gresesti drumul sau sa nu fii suficient de atent, dar atunci ori mergi in directia gresta si-ti repari greseala unde se poate, ori te asiguri, semnalizezi si astepti sa te lase cineva. Trasul brusc de volan peste altul (0:47) e una dintre cele mai proaste idei de aplicat in astfel de cazuri.
  Cel care claxona atat de insistent venea de pe banda cu obligatoriu inainte (0:39) si avand in vedere marcajele de ghidare nu trebuia sa urmeze de fapt aceeasi traiectorie ca BMW-ul de la 0:40-0:44? 🙂
  +

  • GeluCJ: am tras doar cat sa aie loc Audi sa nu ne atingem si am oprit… nu mi-am depasit banda, cum am mai spus. Inteleg ca s-a speriat cel cu Skoda, dar dupa claxon putea sa nu continue cu mimica 🙂

   Ghidajele lui il impingeau doar pana pe banda de unde BMW a mers pe straduta aia… ai teoretic obligatoriu inainte dar ajungi ghidat pe o banda care are tot obligatoriu inainte care inainte devine cum am mers noi. Marcajele pe-acolo nu sunt cele mai grozave, dar sunt mult mai bune decat nimic. Daca urmezi ghidajele si nu iti bati capul daca inainte e standa-dreapta si stanga e stanga sau intoarcere tot nu ai cum sa te atingi cu altul decat daca cineva nu respecta marcajele de ghidare.

 4. Spiritul sarbatorilor! 🙂
  La multi ani!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!