It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

A momentary lapse of reason

Adăugat de Ana.T
30

Sau din categoria “Bâlbe personale” 🙂 Eu mi-am propus să-mi imortalizez pe “peliculă” şi propriile momente de “genialitate”… Ȋncep cu cel de azi dimineaţă:

 • Se dă Poligrafiei, aglomerată ca de obicei.
 • Eu, vigilentă (tot ca de obicei), observ foarte din vreme ca B1 e blocată ceva mai la vale.
 • Decid spontan şi abuziv că ar fi mai bine pe B2, la fel ca domnul din faţa mea. Dar pe B2 se merge pe principiul “unul da, unul nu” şi presupun că au zburat către mine şi câteva înjurături dat fiind că insistam. (De această dată chiar eu încadrându-mă pentru ceilalţi – chiar şi fără rea intenţie – în categoria aia pe care o arăt frecvent cu degetul pe-aici ).
 • Ȋntr-un final mă urnesc şi eu în continuare pe B1, care deja se eliberase până către obstacolul cu pricina.
 • Reiau semnalizarea şi într-un final reuşesc manevra.

Una peste alta, cred că a arătat destul de comic momentul, pentru cine dispune de simţul umorului matinal 😀

13 comentarii

 1. + pentru sinceritate si capacitatea de autoanaliză critică a propriilor decizii.
  Sincer, mi s-a întâmplat să „forţez” trecerea pe B2 în situaţii similare, evident cu semnal şi asigurare. De obicei, mi se dă voie, motiv pentru care şi eu sunt permisiv de cele mai multe ori cu cei care rămâm blocaţi pe B1 mai ales din cauza „avariaţilor”/”parcaţilor”.

  • Multumesc! 🙂
   Eu sunt foarte permisiva, ii taxez in general doar pe cei care cu buna stiinta s-au incadrat incorect si incearca in ultima clipa sa forteze. In rest, cand se inainteaza in pas de melc in coloana si e vorba doar de depasirea unor obstacole, ajut pe oricine fara sa stau pe ganduri. Si recunosc ca e frustrant cand am nevoie ca si ceilalti sa fie permisivi, dar asta nu se intampla.

 2. Gigi muschi

  Banalitati

 3. o situatie normala si atitudine pe masura.

  Chestiunea este ca cei care forteaza, sunt nesimtiti si se baga cu japca nu vor lasa pe altii sa se incadreze banda lor fiind blocata. Eu sunt convins de asta!

 4. @Ana.T Oricare dintre noi mai poate gresi uneori, mai mult sau mai putin, mai grav sau mai putin grav. Diferenta apare insa intre cei care constientizeaza si pot recunoaste asta si cei care ridica vocea, gesticuleaza sau chiar mai rau folosesc diverse alte „metode” prin care arata ca de fapt sunt cu totul pe langa problema.
  +

 5. Mi-a amintit de Pink Floyd titlul pe care l-ai ales pt video. Nu pot sa neg ca nu m-a impresionat alegerea ta , banuiesc ca-ti place formatia, nu ?

  • Formatia mea preferata de muuulti ani de zile – indiferent cum au mai fluctuat preferintele mele muzicale in rest 🙂

 6. In traficul civilizat de afara, in situatia data se aplica metoda „fermoarului”, adica daca din doua benzi una este blocata, pe cea libera intra pe rand cate o masina de pe fiecare banda. Este de bun simt, se evita accidentele si este mai productiva. Dar, na, suntem in Romania, fiecare vrea sa o ia inaintea celuilalt. Dar de cele mai multe ori este mai bine sa ii lasi sa o ia! Unde vor ei!

  • @Stepway La noi traficul devine din ce in ce mai necivilizat, soferii mai nerabdatori si agresivi…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!