Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Momente de pe Autostradă ( Funny )

Adăugat de Axel Captures
Raportează ca șters! 28

Autostrada în România și șoferii

By Axel Captures

Music: Medical Corporate Music by Infraction [No Copyright Music] / The Doctor

Camera folosită: https://l.profitshare.ro/l/8830028

7 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Benzile de accelerație și deieșire ar trebui să fie late cât o bandă de autostradă. Sunt prea înguste pentru 120 – 130 km / h. Părerea mea.

  • nu cred ca sunt inguste, sunt facute dupa niste norme, chiar daca ar fi ingusta tot nu poti sa iesi cu 60 in fata celui de pe banda 1, eu unu nu as face asta niciodata

 2. Pana vine un tir sau unu care umbla la radio sau pe telefon da un like pe facebook si te face praf, mori cu ea in mana :)), fa tu asa si cand treci granita sa vezi amenzi, nu ne „vindecam” niciodata, dar vrem o tara ca afara …

 3. Axel, nu stiu ce ai fumat dar serios ca esti prost. Nu facea pisulica, schimba roata ca avea pana. E vreo diferenta? Nu. Tot pe banda de urgenta ar fi fost, pana vine un tir bla bla bla, serios, paranoia e mare la tine. Interesant ca daca trec de bors si ma duc pe autostrada gasesc toalete pe autostrazi, si cand zic de toalete sunt atat de curate incat ai putea dormi in ele ceea ce in romania nu exista.

 4. In primul rand, eu nu te-am jignit pe tine, in al 2-lea rand mai vezi odata clipul si vezi ca este si poza, si spune-mi mie unde vezi tu vreo roata schimbata acolo sau pe ala ca schimba roata, comentariul tau este total pe langa, nu mai cauta explicatii, banda de urgente este doar pentru urgente serioase ( ti se strica masina, ai pana ) nu sa opresti sa iti faci nevoile cum te taie pe tine. Cum ar fi sa oprim toti cand ne trece sa facem pe banda de urgente ? Imagineaza-ti asta.

  https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier/autostrada

 5. Axel simplu si usor, ai fost pe autostrazi din romania? Sa ma anunti cand gasesti toalete in romania si nu infectiile numite toalete unde mie si sa intru in parcare imi e greata daramite sa mai intru si in toaleta. Pana una alta care e diferenta dintre unul oprit pe banda de urgente cu pana si altul oprit pe banda de urgenta pentru urinare? Nici una, amandoi sunt opriti pe fucking banda de urgenta! Incomodeaza pe cineva fiind pe banda de urgenta? Nu. Punct. Final de poveste, credite. Teoria suna foarte bine in romania, practica ne omoara. In teorie pe autostrada punctele de telefonie 112 ar trebui sa fie functionale. Sunt? Nu sunt, nici nu au fost vreodata.

 6. Am fost stiu ca nu sunt conditii, nu sunt nici garduri de protectie, dar eu unul prefer sa tin sau sa ajung la o benzinarie ceva decat sa opresc asa pe bande de urgenta si sa imi risc propria viata si pe a celor din masina, stiu caz al unui prieten care a oprit doar sa ia ceva din portbagaj, cand s-a urcat la loc un tir a intrat si i-a adus portbagajul la ceafa la locul din fata, a scapat, all good, dar putea sa evite situatia daca oprea in parcarile de pe autostrada.

  Inteleg ce zici tu ca nu sunt intretinute etc, dar ti-ai pune viata in pericol pentru a face pipi pe banda de urgenta, eu unul nu as face asta, si daca fac pana ceva, cobor din masina si ma dau dincolo de parapet si astept asistenta. Am vazut prea multe accidente de genul. Dar acum fiecare face ce doreste.

  Ce te rog pe viitor cand mai pui commuri, sa nu mai jignesti.

  Multumesc

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.