Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Momente de maximă satisfacţie – Poliţia în acţiune – Trafic România

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 81

Mulţumim Poliţiei Române pentru că şi-a făcut datoria. Scene similare întâlnim foarte des pe şosele din România, iar faptele rămân, de cele mai multe ori, nesancţionate.
Situaţii diverse surprinse prin trafic. Şoferi care nu respectă reguli elementare de circulaţie şi dau dovadă de lipsă de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru mai mult conţinut, apreciază videoclipul şi abonează-te canalului de YouTube. Mulţumesc!

ABONEAZĂ-TE

5 comentarii

 1. MihaiDin84

  Si ce garantie ai ca , chiar si-au facut datoria ? De unde stii ca la volan nu era vreun alt rahat de consilier pus pe intimidat? Sper totusi ca l-au ars frumos 🙂

 2. Karma

 3. Asa si ce datorie si-au facut? Preventie cum zic ei da? Daca vorbim de preventie de ce a ajuns acel sofer sa circule cu dublul vitezei maxime admise? Eu vad altceva in clip, un idiot vitezoman si o militie cu radarul infipt in boscheti (la propriu) pe o limita de 50 de km/h cu vizibilitate cacalau. As fi spus ca si-au facut treaba daca l-ar fi amendat pe idiotul din ultimul meu clip, momentan sunt tot niste rahitici pe posturi doar pentru salarii si pensie.

 4. Fii sigur ca si-a luat amenda pentru viteza si nu pentru depasire pe linie continua + trecere de pietoni…

 5. Esti asa sigur ca l-au amendat? Poate doar l-au avertizat verbal
  In caz ca l-a amendat , mai mult ca sigur ca pt viteza 😉

  Asa ca nu mai fi atat de satisfacut ! Nu orice oprire a politiei inseamna automat sanctiune!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.