It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

18 comentarii

 1. Frumos, ma bucur ca iti fac loc printre masini, dar tot nu am inteles de ce ai oglinzile rabatate.
  Acum o sa inceapa sa scrie ca nu e voie sa circuli printre benzi cand e coloana, dar tocmai pentru aceea mi-am luat motocicleta, nu?
  Cel putin in Franta motociclistii au la semafor o parte in fata masinilor unde pot sa stationeze, deoarece trec pe langa masinile stationate la semafor si ajung primele sa porneasca, datorita demarajului, asta e doar ca o paranteza.
  Ma bucur ca poti sa circuli cu motorul si sa te vada lumea, mama ce imi place sa vad asta.

 2. Eddiemcstanley

  Foarte frumos… Vai ce-mi place cum se aude motorul ala…. :X Io n-am decat bicicleta….:(

 3. doubleghe

  Rabatez oglinzile cand ma apropii de coloana la semafor, sa nu ating cu ele.

 4. Chris_307

  Frumos bonus !

 5. +pt bonus. Frumos pit!

 6. Te-am vazut acum vro 2-3 saptamani la apaca…foarte frumos motorul, sunetul si culoarea…

 7. Frumos „+” si inca un „+” pentru catelusa 🙂
  Luna aceasta primesc si eu A2-ul 😀

 8. Sunt curios care era viteza ta cand te-a incurcat taximetristul?

 9. ti-e mai mare dragul sa vezi astfel de clipuri. mare ” + „.

 10. Foarte bine faci ce faci, doar ca un sfat, sa nu mergi intre benzi cand masinile is in miscare, ca poate omu vede o groapa sau un biciclist si trage de volan.

 11. doubleghe

  E zona de 60 acolo, pe taximetrist l-am vazut de cand a iesit de pe contrasens si urma sa traverseze, deci cateva secunde inainte si am luat mana din gaz pe la 65. Zgomotul si faptul ca sunt 2 roti da impresia de viteza mai mare. Nu m-a incurcat cu nimic, m-a deranjat ca a taiat 4 benzi cu durere-n baston!

 12. Cum se numeste melodia ? Mersi mult !

 13. doubleghe

  Imagine Dragons – Radioactive

 14. Salut, acum am inteles :).
  PS Am dat peste un taximetrist care a circulat super cuminte si peste un motociclist care statea in coloana (avea peste 70 ani :))

 15. Daca tu ceri minus, iti dau :).
  @Nick foarte frumos sunetul … langa portiera fara rost, noaptea prin fata geamului, cand astepti in statia de ratb, langa trecerea de pietoni … o adevarata simfonie ambalatul ala. Nu stiu pe altii dar pe mine unul nu ma deranjeaza deloc sunetul, degeaba ii ziceti voi zgomot, @doubleghe.
  Am auzit ca sunt si metode sa fie amplificat ( e si ieftin e si cool ), e pacat sa nu fie auzit si de cei de pe strada vecina, sau poate in tot cartierul. Ce bine ca nu sunt norme in legislatia rutiera privind galagia facuta, ar fi fost pacat sa nu stim cand trece un motociclist pe langa noi …

  Nu lua in seama comentariul doubleghe, nu iti este adresat, e doar un fapt pe care noi astia fara motociclete il suportam cu stoicism, nu se moare din asta asa ca e safe.

 16. doubleghe

  Cica zgomotul asta, pe care il suporti cu stoicism, te face vazut in trafic. Metaforic vorbind, sunetul iti reda vederea! Nu functioneaza 100% dar ajuta. Majoritatea care aduc vorba de sunetul excesiv langa portiere/geamuri/statii de autobuz etc, ori sunt hateri ori batrani. Nu lua in seama comentariul meu Ma3xmarcainregistrata, nu iti este adresat.

 17. doubleghe

  Daca se poate sa stiu de ce mi-a sters comentariul „Akismet” ?

 18. Ca sa ne fie clar nu sunt haterul motociclistilor, pentru ca , pfiu … mai sunt unii si cu capul pe umeri si cu bun simt, asa cum cred ca esti si tu … sper :).

  Multumesc atunci pentru poluarea fonica deci :), argumentul dat de tine e foarte bun. Aici la mine e unu’ pe doo roti care se face auzit in fiecare noapte cand, ce sa vezi e singur pe drum, el si drujba de sub el.

  Am profitat de clip-ul tau sa imi exprim nemultumirea fata de zgomotul produs inutil de motociclisti. Nu injur, nu denigrez doar expun ceva ce ma deranjeaza, si crede-ma nu sunt singurul :).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!