It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

9 comentarii

 1. L-a oprit Garcea pe cel care a trecut pe rosu ?

 2. Nu mai claxona ca se aduna haterii. O sa ne acuze astia ca suntem frati gemeni 🙂 Numa ca eu nu stau cu cafeua pe bord.

  Tare „seful de trib” :

 3. @bodo90, l-a oprit si l-a luat la „bani marunti”. Dupa vreo 10 minute, am trecut pe strada pe care au virat la dreapta si am vazut Matizul si MCV oprite la vreo 30m dupa intersectie. Cu siguranta, soferul Matizului o sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai treaca pe rosu.
  @Ursul Grizonat, de regula dau doar un claxon scurt sau doua „bipuri”, dar astia chiar au sarit calul in ultimul hal, mai ales ca tot ei aruncau fata ai de ofticati, de parca ar fi strada lor. Din pacate camera nu prinde tot ceea ce vad ochii 🙁 . Intr-o zi ma supar si pun toate 4 camerele pe masina.

 4. Daca pun eu un „dialog” cu o vaca cu gluga care s-a acuncat pe trecere si m-a facut „bosorog idiot ca e trecere”… sa vezi opinii de la pietonti. Daca mai ai nevoie de camere, baga.

 5. Cam greu cu giratorile în Sibiu. Nu se dă prioritate,nici semnal. Eu am permisul de 6 luni si conduc mai bine ca altii care au permisul de 5-10 ani.

 6. @Ursul Grizonat pai pune c-apoi vedem noi ce si cum :)!

 7. Am de ex in „Save si poc”. Un mos bou care trece pe rosu si-mi arata trecerea. O baba care sare pe rosu ….

 8. @BaDy, peste tot este greu cu giratoriile, cand exista nesimtire multa si miserupism cu carul. Anul trecut prin vara, am avut o discutie cu cineva care a procedat ca „desteptul” de la prima faza, numai ca a si virat stanga in giratoriu. Din punctul lui de vedere, nu a facut nimic gresit. Nici dupa ce i-am explicat cum sta treaba cu benzile si marcajele, nu recunostea ca s-a incadrat ca o cizma. Desi marcajele sunt extraordinar de clare, el a vrut sa faca stanga de pe B1. B1-dreapta, B2 inainte(intrare in giratoriu) si dreapta, B3 inainte(intrare in giratoriu). http://goo.gl/maps/oZYeU . „Desteptul” o tinea in continuare pe aia ca daca a fost pe B1 inainte de giratoriu, are dreptul sa ocupe B1 in giratoriu si sa se invarta in el, cat are chef. Din fericire nu s-a lasat decat cu claxoane si nervi. Din pacate, nu am fost cu masina mea si nu am avut camera 🙁 . A fost exact ca in filmele cu prosti.

 9. @Huffy Primul a macelarit tot ce-a prins pe-acolo 🙁 1:25 Pe dreapta, sa poate lua mai larg virajul pentru confortul pasagerilor 😆
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!