It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Momentul cand ti se rupe pivotul

Adăugat de mariusikk
25

PS: La final intentia a fost sa o bag in acel loc de parcare liber, dar nu se putea vira.

Ce mai caută lumea:
 • pivotul de sub motor
 • se poate smulge pivotul din cauza distantierelor

8 comentarii

 1. Itp? $$

  • N-are treaba, e luat pe bune, pur si simplu piesa proasta, fusese schimbat in iarna, am mers pe aftermarket

  • E interesant, si eu am pus piese de producator in loc de origine si nu am avut probleme. Poate fiabilitatea in timp, dar nici chiar asa. Bine ca nu s-au intamplat alte cele.

  • Da, e chestia ca si la producatori sunt mai multe branduri… depinde probabil ce nimeresti

  • La ce drumuri avem, chiar m-as mira de ce i s-a rupt pivotul !

  • Daca ziceai de noxe poate ca era pertinent comentariu, dar la ce drumuri sunt in tara asta (si nu numai) nu m-ar mira sa iei masina cu 0km si sa ramai fara roti pana la destinatie.

   Inainte sa pun niste piese mai pentru masini sport, pivotii erau aproape consumabile si la mine la drumurile pe care circulam.

 2. Niciodata, in vecii vecilor, nu schimbi doar pivotul. E o cirpeala, nu reparatie, chair daca se gaseste de cumparat doar pivotul. Se schimba doar bratul cu totul, asta daca vrei sa mergi cu mai mult de 30Kmph in siguranta. Desigur, vor spune multi “eu am schimbat doar pivotul si (clasicul) nu am avut nici o problema”. Nu!

  • Bine punctat. Din pacate multi prefera piesele ieftine in detrimentul celor originale, desigur scumpe, dar de calitate.
   Bine ca s-a intamplat la viteza mica. Si eu merg pe drumuri nu foarte bune de multe ori, dar nu am patit niciodata in cateva sute de mii de km sa raman cu masina in drum, sa inceapa sa bata sau sa scartaie ceva la ea. Daca schimbi totul la timp, nu cand crapa, n-ai probleme de genul. Dar sigur, confortul asta costa, iar unii vor sa mearga pe cheltuiala minima si risca.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!