It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Monolog …

Adăugat de areveul
Raportează ca șters! 144

Descrierea este atat audio cat si text in clip.
Clipul contine injuraturi!

11 comentarii

 1. Da, o simpla piatra „tine lumea in loc” 🙂

 2. furia rosie turbo

  Da ce ai vrea,sa se murdareasca pe manute sau pe talpi!Creanga cand a scris prostia omeneasca crezi ca a scris-o degeaba.

 3. Initial am crezut ca nu e loc de masinile parcate aiurea, dar de obicei e… probabil vreun imbecil de proprietar de pe-acolo a aruncat bordura in strada doar-doar nu o parca cineva in fata portii, dar asta nu ii scuza cu nimic pe toti nesimtitii care au ocolit-o.

 4. eu imi pun aceeasi intrebare de fiecare data cand merg pe Sos. Oltenitei… cateodata cred ca daca le-ai da romanilor sosea cu benzi de 5m latime, ar merge in zig-zag pe ea cand e aglomerat, numai sa nu se mai formeze inca un rand.

 5. @areveul 1:02 Un sut bine plasat 😀 si problema a fost rezolvata (temporar). Nesimtitii principali sunt cei care stationeaza acolo, blocand o banda de circulatie.
  +

 6. @GeluCJ… din pacate parcari nu exista, eu am incetat sa-i mai acuz pe soferi atat timp cat nu parcheaza aiurea si mentin sirul deja format, care permite totusi deplasarea pe doua siruri… sincer as propune demontarea indicatoarelor de oprire interzisa din majoritatea zonelor din Bucuresti, oricum sunt inutile, dar as inaspri legea pentru opririle idioate (colt de strada, inaintea sau pe trecerile pentru pietoni, mai aproape de 50m de intersectii, etc)

 7. A fost pusa acolo cu intentie sa iasa aia mai usor din curte sau sa nu stationeze masinile de la coala in dreptul portii lor

 8. adevarul e ca indicatoarele de oprire interzisa sunt cel putin neinspirate. cred ca folosesc doar campaniilor de stangere de bani pt buget.

  Parchez de multe ori pe o strada unde stationarea e interzisa, sigur lasand loc suficent intre masina si gard.
  aici adica:
  https://goo.gl/maps/8OueA

  @areveul data viitoare sa arunci un ochi atent aici:
  https://goo.gl/maps/Wbt15
  si cred ca ne putem lamuri usor cum este ordonat orasul asta.

 9. @bogdanb… daca te referi la distanta dintre cele doua constructii… ai mare dreptate!

 10. binenteles. e de mers pe jos si vazut. ultima treapta se opreste in cladirea nou construita, defalt formularea corecta e inversa. Halucinant!

 11. E o descriere pe scurt a haosului din Romania…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!