It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum sa mori sub TIR atunci cand ai doar 50 km/h …

Adăugat de HB
Raportează ca șters! 136

Aveam aprox. 50 km/h. Mergeam in coloana, undeva intre Boldesti-Scaieni si Blejoi. Tocmai o lasasem putin mai incet (de la 70 km/h la 50 km/h), deoarece observasem ca se cam inmultesc TIR-urile. In spatele meu era coloana de cel putin 10 autoturisme. Daca aveam viteza putin mai mare?! Daca …

4 comentarii

 1. Ai avut noroc ca in portiunea aia acostamentul este la nivelul soselei si ai putut sa te retragi, pentru ca pe majoritatea distantei dintre Valeni si Blejoi (fac drumul asta aproape zilnic), acostamentul este mult sub nivelul soselei, in unele locuri periculos de jos. Sunt foarte multe zone in care daca incerci sa faci o manevra de eschivare pe acostament, in cazuri ca asta, sau cand trece cate o ambulanta in urgenta si incerci sa degajezi locul, risti sa rupi masina din cauza diferentei mari de nivel.

 2. DOC ,
  asa este .
  Si eu trec destul de des prin zona aceea (Ploiesti – Valenii de Munte – Posesti) .
  Am avut noroc ca am avut unde sa ma retrag.
  Am avut noroc ca nu aveam viteza.
  Am avut noroc ca nu era iarna.
  Iarna am avut parte sa vad cateva accidente destul de nasoale pe acest drum .

 3. mircea_glontzu

  ai scapat …
  scuza tiristului ar fi fost: ” si ce vroiai sa fac? ala a oprit infata mea. nu ai vazut? cu 20 de tone in vagon vroiai sa ma urc pe el?! ”
  nu magarule.. urcat-te pe alt nevinovat. pe care il nenorocesti de tot.
  niciodata nu am inteles …
  e ca si aia de circula pe banda 1 si le iese unu din parcare . ala de pe banda 1 il evita dar se urca pe ala de pe banda 2.. ca doar ala de pe 2 e nevinovat.. hai sa-i stricam ziua.

 4. mircea_glontzu,

  Intradevar, cel din fata lui are o mica parte de vina … A semnalizat destul de in scurt (singura lui vina) . Insa , tirul, a stat in fundul lui (foarte aproape) . Daca ar fi intrat in mine , muream sigur (cu tot cu centura si airbag) . Problema e ca , in spatele meu , era coloana . Mai mult ca sigur ar mai fi fost si alte victime.

  Conduceti cu grija si mare atentie !
  Mai bine mai tarziu acasa, decat deloc …

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!