It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cu moto prin Iasi #3: Daca este loc ne bagam

Adăugat de andrei.cristi
15

Depasire prin dreapta, exemplu de manual. Banda respectiva intr-adevar este foarte larga.

Pentru carcotasi: (2) Vehiculele din categoria AM, A1, A2 şi A, atunci când circulă pe drumul public, trebuie conduse numai pe un singur rând.
Nu se aplica treaba cu depasirea pe pod si mai ales pe dreapta.

8 comentarii

 1. vaslui….

 2. (1) Vehiculele si animalele, atunci cand circula pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, in sensul de circulatie, cat mai aproape de marginea partii carosabile, cu respectarea semnificatiei semnalizarii rutiere si a regulilor de circulatie.

  • (1) Mijloacele de avertizare sonora trebuie folosite de la o distanta de cel putin 25 m fata de cei carora li se adreseaza, pe o durata de timp care sa asigure perceperea semnalului si fara sa-i determine pe acestia la manevre ce pot pune în pericol siguranta circulatiei.

 3. andrei.cristi

  ce-ai facut bobita ? daca eram pe dreapta era o manevra legala in capu’ tau ce-o facut nenea ? vezi ca ai dat-o in bara si la aia cu claxonu’ ca acolo e cu pericol imediat.

  • Eu doar am pus două articole fără să spun nimic altceva. Oare de ce te-ai inflamat așa? 🙂
   Ia spune-ne cum sună articolul ăla cu claxonul și pericolul imediat, că m-ai făcut curios.

  • Apropo de întrebarea ta isteață. Am să te rog să-mi explici cât poți tu de logic cum reușea să facă “manevra” dacă erai pe dreapta. 🙂
   PS: Nenea a făcut exact ce fac marea majoritatea a trotinetiștilor de sute de ori pe zi, iar atâta timp cât el nu a ieșit de pe banda sau șirul de vehicule în care se afla inițial, manevra respectivă nu este considerată depășire. A circulat pe partea dreaptă, cât mai aproape de marginea părții carosabile.
   http://razvanbb.ro/wp-content/uploads/2015/04/11180176_763021347152690_146186833_n.jpg

   Hai salut și spor la pedalat!

 4. eeeeeeste ca aia e problema? ca l-a claxonat pe gunoi.

 5. Vaslui…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!