It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cu moto prin Iasi #8: Nimic spectaculos

Adăugat de andrei.cristi
Raportează ca șters! 23

1. Prioritate de tramvai vs motociclistul nebun care venea cu 150 km/h prin oras, de unde sa-l vezi.
2. Lasat Skoda sa intre, a intrat si taximetristu’ ±10 cm intre oglinzi.
3. Rautate daca poti sa blochezi pe cei care pot ocoli prin dreapta, de ce nu.
4. Calutii de la Politia Locala Iasi, animale foarte inalte/mari ingrijite si frumoase.
5. Unul dintre putinele cazuri (si cum procedez ) in care „depasesc” prin dreapta (de fapt am banda mea, cea ocupata de masini parcate daca e s-o iei legal).
6. Ce naiba faci omule?
7. Unul dintre putinele cazuri (si cum procedez ) in care „depasesc” prin dreapta (de fapt am banda mea, cea ocupata de masini parcate daca e s-o iei legal).
8. WTF? Trecut razant de mine, depasind linia continua desi avea si banda lui pentru devansare, dupa care moment de nervozitate inchipuindu-mi ce se putea intampla daca ma agata si razbunarea cu claxon pe cel care oprea pe linie continua.
9. Definitie video la „target fixation”. Prima data cand mi s-a intamplat asa ceva.

8 comentarii

 1. Cristy SB

  Aia de ce n-au coborat de pe cai la trecerea de pietoni? 🙂 In sfarsit, primul motociclist care respecta regulile de circulatie intr-o coloana oprita. Ceilalti RUSINICA 🙂
  ++++

  • andrei.cristi

   Imi plac masinile mai mult 🙂 stiu foarte bine ce inseamna sa te ia cineva prin surprindere si prefer sa ma feresc de asemenea gesturi. Depasirea coloanei/filteringul sau cum vrei sa-i spui ESTE legala pe moto, dar, daca nu e loc si incurci, mai bine stai locului, cel putin asa gandesc eu.

 2. Wow, ce cai frumosi !

  • 2 cai frumosi

  • andrei.cristi

   Filmarea nu le face dreptate, sunt impresionanti, am avut ocazia sa-i vad de foarte multe ori, 2 sunt la fel intalti ca mine ( am 1.80 ) la nivelul coloanei, unde se pune saua – sa te dai jos pentru a traversa e cam greu daca stau sa analizez din punctul acesta de vedere. Sumele cu care au fost cumparati de primarie au fost mari, scandal, etc, dar imi face o deosebita placere sa vad animalele respective pe strada, chiar este un lucru bun in general ca au aparut.

 3. andrei.cristi 0:31 Taxistul a depasit mult prea aproape, la inghesuiala. 1:40 Traversarea cu animale de calarie e una dintre situatiile in care cei care traverseaza sunt obligati sa se asigure ca o pot face in siguranta (art. 163, (1), d)).
  3:05 Taietorul de curba si iubitorul de calarit linia continua … in mintea lui doar nu incurca pe nimeni 🙁
  +

 4. la penultima faza te-ai luat degeaba de ala care oprea…era inca in mers cand ai claxonat tu si putin mai in fata era o parcare…de unde ai stiut ca nu se opreste acolo? daca mergea cu viteza mare si frana brusc la parcare era mai bine?

  • andrei.cristi

   Eram cu draci de la duba si nu am vazut / stiut ca e parcare pe acolo, credeam ca baga o avarie mica sa opreasca ca acolo are treaba.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!