Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

11 comentarii

 1. Care a fost problema?

  • Cristy SB

   Ca l-am ferit si nu a murit !

  • PRoblema nu apare cand merge printre masini pana in fata si pleaca primul de la semafor, ci atunci cand masinile pleaca si ei incearca sa se strecoare printre, sau pe dreapta. Este de preferat sa ai motociclistul sau biciclistul la semafor in fata, decat in lateral, in special in unghiul mort, dar multi”mobristi” se cred zmei, si au impresia ca ei sun buricul pamantului, iar asta, tineti minte ca o spun ca motociclist!

  • Cristy SB

   Ai mare dreptate. Pornesti si te trezesti cu individul ca sare in fata ta. Nu mai stii cum sa-l feresti ! Sa vezi ce sperietura tragi.

  • „Ca l-am ferit si nu a murit !”
   1. E foarte sus in clasamentul celor mai de prost gust replici pe care le-am auzit vreodata.
   2. Sunt mari sanse sa fi iesit vinovat daca il atingeai, indiferent daca murea sau nu.

   Nu e cea mai fericita manevra pe care or facut-o, dar de-acolo pana la replica ta… Voyager nu o parcurs inca distanta asta.

  • „Ca l-am ferit si nu a murit !”
   În filmare nu apare nicio modificare de direcție sau de accelerație.
   Mie mi se pare că în cazul acesta ai exagerat.

  • Cristy SB

   Diferenta dintre viata si moarte este o incetinire sau intarzierea accelerarii cand pleci de la semafor. Majoritatea pleaca in tromba de la semafor !

  • Cristy SB

   Exemplifica, de ce as fi fost eu vinovat daca-l loveam? Mai ziceai ca am exagerat cu acea replica. Ala se afla in unghiul mort ( nu degeaba se numeste asa) si pe B1 era un camion care-l facea varza murata daca pica in fata lui. Amandoi eram in miscare cand a aparut idiotul 🙂

  • Poți să definești clar ce ai făcut tu să îi ferești pe ăia?
   Dacă se circula mai rapid sau nu era destul loc ar fi fost de înțeles reacția ta, dar așa pare doar că ești frustrat că te-au depășit.

  • In momentul accelerarii e de ajuns doar putina pierdere a aderentei pe dunga de vopsea si te trezesti cu ei pe dedesubt. Si apoi tin’-te cu scrisorile de dragoste… Aia e problema.

 2. motociclistii din acest video nu mai trebuie sa faca cumparaturi de toamna… au frigiderul fulll…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.