Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Motociclisti si motociclisti

Adăugat de Vecinu
Raportează ca șters! 70

Pun acest filmulet in ideea ca nu toata lumea e la fel, nu toti „conservarii” is la fel si nici toti „donatorii” is la fel.
– In prima faza, fac semn unui sofer ca il las sa intre in fata mea (el avand cedeaza) si desi avea vizibilitate maxima si timp sa intre, il forteaza pe motociclistul ce avea prioritate sa franeze brusc.
– Pe partea cealalta a baricadei, un profesionist care face wheelie intr-o intersectie plina de surprize: linii de tramvai, pietoni imprevizibili si statie de taxi etc.

14 comentarii

 1. se stie ca papucarii sunt cei mai kamikaze…la fel si pentru ala cu S-RAD-ul ala..kamikaze

 2. Mie personal mi-a placut cu ai venit pe prima banda si te-ai dus in fata ca sa faci loc 😐

 3. din greseala ti-am dat +.
  felicitari pentru depasitul coloanei, o sa ajungi si tu pe site, numai ca filmat de altii.

 4. nu a gresit cu nimic ca s-a dus pe prima banda , banda aia e si pentru inainte si pentru la dreapta asa ca nu a gresit ca a depasit coloana ( se Poate observa si marcajul de pe asfalt)
  +

 5. DOAME SI TOTI CARE COMENTATI AVETI PERMISE ! poti sa mergei in fata de pe banda aia (1) daca e VERDE si pt banda 2 ! pt dreapta era verde intermitent !

 6. @serj: nu am depasit coloana, e o intersectie cu b1 inainte si la dreapta, b2 inainte si b3 stanga. M-am pus pe b1 deoarece pe b2 era coloana lunga si eram convins ca cineva din fata mea va merge inainte (m-am inselat), dar cred ca am fost totusi cat decat de bun simt ca am tras mai la stanga sa incapa cei care vor la dreapta…

 7. Are Dacie lu ala nu i-o pasa cine i-o loveste +

 8. @ Florian: E F4i, nu SRAD 😉

 9. DinTraficCulese

  De apreciat cum te-ai dat la o parte ca sa le faci loc celor care fac dreapta 🙂 +

 10. Era sa tabar pe tine dar dupa ce am vazut marcajul m-am abtinut,ai procedat civilizat 😉
  +

 11. vad ca mai interesant e faptul ca m-am incadrat eu pe banda 1 decat ca in nici 5 minute era sa se faca terci doi motociclisti, unul din cauza unui grabit si altul din cauza aerelor

 12. Cred ca de aia ai luat si minusuri. o fi goofy care baga minusuri de pe mai multe ip-uri 🙂

  La prima faza l-ai invitat sa iasa? Ca in astfel de cazuri se poate intampla sa nu se mai asigure si sa iasa brusc.

 13. a innebunit lupu

  la semafor trebuia ori sa faci dreapta ori sa stai cuminte la semafor, nu sa te urci peste ala de pe banda doi,oricum o reglementare ciudata a intersectiei era normal ca banda unu sa fie doar pentru dreapta ori sa nu functioneze acel verde intermitent

 14. Ce a facut el nu se cheama depasire.

  Acordarea de prioritate atunci cand nu este cazul, se poate solda cu accidente.
  De ce? Cand acorzi prioritate cuiva care nu are, il presezi sa dea curs gestului tau onorabil. Asta il poate face sa forteze traficul.

  Eu am fost in ambele situatii. Am acordat prioritate cuiva care venea din drum lateral, pentru ca inaintea mea era coloana si nu puteam inainta prea mult. Doar ca era iarna, polei si cel din spate nu a franat la timp.
  Invers – O tipa mi-a acordat prioritate si a fost tamponata din spate.
  Cel mai amuzant a fost cand un tip care venea din stanga mea, mi-cedat trecerea in giratoriu. Eu dadeam din umeri ca nu intelegeam de ce imim face semn, cei din spatele meu il claxonau pe ala ca statea ca prostu’. In final am trecut, desi stiu ca am riscat.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.