It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe motor – Jungla din Bucuresti (cu de toate)

Adăugat de Epic
Raportează ca șters! 16

O compilatie cu intamplari funny sau interesante de prin Bucuresti (sorry pentru textul in engleza, desi cred ca majoritatea inteleg).

8 comentarii

 1. Din ciclul am intalnit si motociclisti de treaba! Incredibil, dar adevarat! Sa imi fie rusine ca m-am gandit ca o sa fie ca 95% dintre clipurile pe care le-am vazut cu motociclisti in care incalca non-stop toate regulile posibile de circulatie. Am vazut clipul pana la capat fara sa ma enervez, ceea ce e o premiera la clipurile cu motociclisti 🙂 . Majoritatea biciclistilor sunt kamikaze ca si unii dintre pietoni. Apreciez faptul ca „i-ai tras de urechi” pe „colegii” care nu respecta regulile. Din cauza lor, lumea generalizeaza si oamenii zic: „toti sunt la fel!” ca si in cazul taximetristilor. Dar in general oamenii au dreptate, cu mici exceptii. Tu esti una dintre ele. Numai bine!

  • Este vorba aia „toate livezile au si mere stricate”. Numai bine! 😉

 2. Mda… jos palaria! Prea putini ca tine… Mai bine merge: ”toate livezile au si mere BUNE!”
  +

 3. Bravo pentru stilul de a conduce

 4. OldSchool

  Da,Asa Da!!! Poate vede clipurile tale si Horia San……Plus,mare Plus.Deci,aviz celorlalti motociclisti,se poate….

 5. @Dan_Andrei, Lucian80, OldSchool Multumesc!

 6. @Epic 0:31 Pole position de scuterist, dar a pierdut pe traseu si-a ajuns dupa tine. Apoi din nou trage la „recuperare”. 1:27 Thumb up pentru gest, uitucul trebuie sa fie mai atent altadata. 3:10 Macar sa fi semnalizat tipul si tot era ceva in plus.
  4:17 Smecheras cu motor si-o roata pe care sa ruleze. 5:13 Depasirea coloanei oprite la rosu, trecere pe rosu, circulatie pe linia de tramvai, nerespectarea indicatoarelor de obligare … are de unde alege paysan-ul pentru ce sa predea permisul si sa primeasca si-un „bonus”.
  7:34 Sper sa nu faca si el la fel cand va fi mare. 8:40 … yes, he can 🙁

  Da, se vede din film ca se poate si altfel. + pentru asta 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!