It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Motorina, extrema urgenta

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 31

Se da: DN1A, Magurele, bariera, colona de masini. Vine politia cu girofare, face toata coloana… credeam ca e ceva urgent. Apare profitorul cu 450h si se infige in trecerea de pietoni. Se ridica bariera, se vede adevarata urgenta. O ambulanta… Mai incolo radarul la panda (ma rog, isi facea datoria, locul e cunoscut).
Bomboana pe coliva, MCV-ul iese peste linia continua din benzinarie. Fara semnalizare, fara centuri. Biata linie continua, ucisa de cati au trecut peste ea. Interesant e ca si indicatorul „obligatoriu la dreapta” s-a magnetizat din benzinarie. Sau cumva urgenta era alta ? O cafeluta si efectul diuretic al acesteia ?

Conform OUG 195
Art. 102. – (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
12. folosirea nejustificată a mijloacelor speciale de avertizare luminoase sau sonore de către conducătorii autovehiculelor care au regim de circulaţie prioritară;

Art. 108. (1) Săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lângă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
d) 6 puncte de penalizare pentru săvârşirea următoarelor fapte:
9. schimbarea direcţiei de mers prin viraj spre stânga, dacă prin aceasta se încalcă marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulaţie;

4 comentarii

  1. Da mai ursule dar cine ii amendeaza? Ei intre ei? Nici daca te rogi la arsenie boca e boca loca loca nu vei vedea asa ceva in urmatorii 250000000 miliarde de ani in romania…

    • O sa le piara cheful de desasit colona cand or mierli vreo baba care iese dintre masini. Sau cand i-o pupa TIR-ul si-i arunca direct la cimitir (acolo unde au calcat linia continua).

  2. Si ce te face sa crezi ca au folosit semnalele abuziv? Si ca urgenta era cafeaua? Cum ai proceda tu daca ai avea in sarcina sa identifici in trafic o masina verde condusa de un tip imbracat cu trening rosu care tocmai a spart o masina si ai informatia ca a plecat in directia respectiva?

    • Daca ar fi fost asa adydum nu cred ca te-ai trage pe macadam cu radarul in 1000 de metri… sau poate ma insel eu si la noi asa se fac urmaririle, „nu domle’, nu il putem urmari, a depasit borna de 2 km distanta fata de noi asa ca ne punem cu radarul”

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!