It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Motovlog #27 – Am ramas fara motocicleta!

Adăugat de NakedDude
Raportează ca șters! 9

Tutorial: Cum sa conduci agresiv!
Vazand ca multi dintre cunoscatori afirma cu indarjire faptul ca as conduce agresiv, m-am gandit sa fac un mini-tutorial si sa explic pe indelete, cum se conduce agresiv. Enjoy!

6 comentarii

 1. Tu nu conduci agresiv…nu ai agresat pe nimeni in trafic.
  Tu conduci IMPRUDENT!

  • Nu conduce nici agresiv nici imprudent (dimpotriva). Conduce la bunul simt, si neregulamentar pe alocuri. Ca noi toti.

  • IMPRUDÉNT adj. 1. nechibzuit, necugetat, neprevăzător, nesăbuit, nesocotit, (rar) nejudecát, neprecugetát, (reg.) nechitít. (Om ~; un act ~.) 2. hazardat, periculos, primejdios, riscant, riscat. (O acțiune ~.)

  • NakedDude

   Clipul contine o doza de sarcasm tocmai pentru simplul fapt ca mi s.a atras de multe ori atentia ca as fi imprudent, sinucigas, donator de organe, nesimtit si lista continua.
   Nu mi.am pus viata in pericol aproape niciodata (de remarcat cuvantul „aproape”). Daca am facut.o, am facut.o ca oricare alt sofer (caruia nu i se atribuie eticheta de donator de organe niciodata)
   Oricum, o moticicleta ajuta extraordinar de mult intr.o depasire. Mai mult decat 90% din masinile care circula pe drumurile publice. Deci pot sa spun ca motociclist, ca nu imi pun viata in pericol chiar daca prin ochii unui sofer asa pare.

  • ma refeream STRICT la clipul de fata.
   Nu te cunosc si nu pot aprecia daca esti imprudent sau nu in trafic.
   Bazat pe clipul facut special pentru a arata cum se conduce agresiv, am facut remarca ca nu este conduita agresiva ci imprudenta.
   Atat!

   Drumuri line!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!