MAI sunteti multi?!

Adăugat de cristihan
Raportează ca șters! 46

Apar din ce in ce mai des cazuri din astea, supriza mai mare a fost cand am vazut numarul de inmatriculare (atat cat se putea vedea). Era in misiune, sunt precis…

Locatia:

4 comentarii

 1. Deci, a, cum sa spun, zi ca imi sta pe limba…. Defapt numai am cuvinte. Vai si amar de ei.
  +

 2. Cam asta e problema cu despărțitoarele de sensuri în zone rezidențiale și nu numai. Vehiculele cu caracter de urgență au acces mai greu în anumite sectoare. La momentul apelului pot fi în partea opusă zonei de acces.

  Legat de clip, poți să faci o solicitare către poliție și să verifici dacă respectivul era sau nu în misiune. Lumina albastră avea în funcțiune, semnale acustice doar tu știi, având în vedere că nu e sunetul original.

  • In afara de claxonul meu din momentul in care am trecut pe langa el, nu am auzit altceva 🙂
   Nu se vede deloc numarul, ar fi greu de identificat si nu stiu daca merita efortul sa fac sesizare. Nici nu stiu daca era de la Politie, mai sunt si alte servicii in MAI (initial chiar am crezut ca e vreunul de la o firma de paza care se crede politist, abia pe film am vazut ca numarul e de MAI). Eu cred ca venea dinspre Tunari si mergea la Lukoil sau undeva aproape, asa ca nu s-a mai deranjat sa ocoleasca pana la giratoriul de la autostrada… Nu parea deloc in misiune, he was just cruzin’ on the „highway”.

 3. Sunt curios cum ar suna stirile, MAI pe contrasens a accidentat….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!