Multumim CNAIR!

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 39

Cei de la CNAIR posteaza intr-una pe Facebook clipuri cu drumuri si cu autovehicule de dezapezire, efectiv, ei sunt eficienti tare.
Am pus in clip doar doua secvente in care se vede esentialul, de la ora 15:00 de cand s-a oprit zapada nu s-a putut deszapezi.

Au trecut utilajele, dar de data asta cu lama pe sus ca nu-s cei de la CNAIR sa filmeze. Seara soseaua e patinoar, sa fii sinucigas sa pleci din casa doar, nu am vazut nici macar un utilaj pe drum.

Cand au fost -15 grade soseaua era uscata, nici urma de gheata, era antiderapant dat frecvent si dupa primul viscol seara deja puteai sa circuli in afara cu viteze mari. Acum ce au facut? L-au vandut pe mici si bere sau i-au luat iar prin „surprindere”?

„Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.”  <- https://imgur.com/a/Ll64W

Partea buna e ca macar acopera gropile zapada, macar atat.

Ce mai caută lumea:
  • deszapezire

4 comentarii

  1. UE CNAIR! Duie guvernul Mancila (nu doamnei, ca nu prea arata a sti meserie si stric orzu’ pe gasca)! Aici nu-s banii dvs., in alte buzunare-s!

  2. Inainte de a face orice fel de comentarii, te putem ruga frumos sa ne zici exact une e portiunea respectiva de drum, eventual un geo-tag pe google maps. Ce categorie de drume , national, judetean comunal … nu stiu. zic si eu.

    • Urziceni – Slobozia, Ialomița. Drum foarte circulat.
      De asemenea, Urziceni – buzau era la fel.

  3. La remarca „cu lama sus” nu-s de acord, daca zapada nu e mare, nu se poate face prea mult, doar nu se pune lama direct pe asfalt. Insa lipsa materialului antiderapant e o problema grava.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!