It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Era s-o mușc …

Adăugat de Milițianul de serviciu
Raportează ca șters! 26

Close call.

Ce mai caută lumea:
 • in bulgaria se foloseste detectorul radar
 • radare fixe grecia 2018
 • camera auto bulgaria

8 comentarii

 1. Salut. Aici gresesti. In Bulgaria detectorul de radar, adica ce folosesti tu este permis, doar antiradarul, cel care bruiaza nu este permis. la fel ca in RO.
  Amenda de 2000 EUR si ce ai scris tu in clip este valabil in GRECIA. Am patit-o si nu tocmai frumos.

 2. Eu cand merg in afara tarii unde detectorul nu e legal ori:
  – nu-l iau cu mine
  – pun la adancime in portbagaj ca sa vada ca n-am avut intentia de a folosi

 3. Nu dai tu un link la treaba pe care o sustii la finalul clipului? Nu de alta da in Bulgaria e Leva moneda nu euro…

  • Știu că era 50Lev amenda pentru anti-radar dar folosirea detectorului este permisă (la fel ca la noi). În schimb, paradoxal, nu ai voie să folosești aplicații GPS care îți arată poziția camerelor de detectare a vitezei. Acea funcție trebuie să fie dezactivată. Au mai avut niște modificări în Codul Rutier prin ianuarie anul ăsta, însă în mod sigur nu vorbim despre 2000 euro amendă, „reținerea” autoturismului și alte bazaconii de acest gen.

  • Cica dupa modificarile de anul asta nu ai voie nici cu detector de radar, si din cate am inteles or crescut amenzile de viteza si scos obligatia de a fi semnalizate radarele fixe in avans. Din cate stiu amenda pentru detector de radar a ramas 50 de leva, cu posibilitatea pierderii carnetului si cresteri mari in caz de recidiva. Din pacate nu stiu suficienta bulgara si nici nu ma obosesc sa caut legislatia lor sa verific… dar m-am gandit ca „colegul” se pricepe mai bine daca tot are masina inmatriculata in tara aia. 😉

 4. Tocmai am fost in Bulgaria, iar in vama Bulgaria, am intrebat daca pot folosi detectorul de radar si mi-a spus ca da, insa e recomandat sa mergi legal.

 5. OldSchool

  Unde iti e „ciapica” din bord „zmaule”????

 6. Polizei, care este poliția cea mai tare din Europa, nu are voie sa retina Permisul de conducere celor ce nu trăiesc pe teritoriul Germaniei, și vii tu, genmedia(sau bmb înmatriculat în Bulgaria), sa ne dai lecții de reținere de permise? IOI, scuze… Am uitat ca ai 525,înmatriculat la ei…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!