It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

„Nascut prost, ramas prost”..

Adăugat de MadMan
Raportează ca șters! 64

Un rom retard cu permis…numere de BG..Banda dubla continua, perete despartitor, trecere de pietoni….Cred ca ati dedus continutul videoclipului!

Trist..

Ce mai caută lumea:
 • inoportunez

12 comentarii

 1. ROM? Poate ŢIGAN!!!

 2. Macar i-ai aratat cine e sefu` :))
  Nu neaparat sunt tigani cu nr. de bulgaria. Cunosc persoane care au S-class, ml, cu motoare peste 3000cmc si le-au inmatriculat in bulgaria din cauza ca: E 250-300euro taxele/an in BG, in RO sunt peste 5000 ron, deci 1200-1300/an. Deci 1000euro diferenta. De 1000 de euro se plimba tot anul ( ma refer la motorina/benzina care o baga in masina ). Nu ca nu ar avea bani, dar totusi, e o diferenta si de ce sa nu profiti de ea ?

 3. TIGAN SAU CIOARA. Nu rom!

 4. Poate ca ma insel dar dupa ce l-ai depasit mie se pare mie sau te-ai bagat peste el ?

  • Intr-adevar asa pare insa nu…saracul de abia se taraste cu jaful ala….

  • Si ce-ai fi vrut, frate? Sa-l premieze pentru manevra? Sa inceatineasca si sa-l intrebe: „Scuzati-ma ca va inoportunez, dar dupa ce ati taiat banda continua, nu mi-ati dat prioritate, mi-ati taiat calea ca un orbete si m-ati obligat sa incetinesc brusc, cu riscul unui accident, acuma, respectuos va intreb: ce banda doriti sa alegeti? Ca sa stiu sa va fac loc in continuare”?

   Autorul si-a vazut de drum. Ce ai fi vrut altceva sa faca?

  • Kor, eu nu am zis ca ala nu a fost animal dar din filmare pare ca i-a taiat calea dupa ce l-a depasit. Nu am zis nimic altceva..

 5. Nu conteaza de ce etnie e. Iar oamenii, cu exceptia celor care chiar se nasc cu dizabilitati mentale, nu sunt prosti din nastere, ci devin prosti prin educatie. Mai precis, prin lipsa ei. Vinovati sunt si cei care i-au dat permis, si cei care nu-l amendeaza si nu-i ridica permisul, pentru e clar ca asa stie el sa circule, dar Politia nu s-a sinchisit niciodata sa-l taxeze.

  • GoguldeMetal

   @Kor, dar ce te face să crezi că acel specimen are permis ? E pe sistemul „n-am permis, n-are ce să-mi ia”…sau cam aşa ceva…

  • @Kor De acord, aici conteaza mai mult faptele si ce anume face pe drum. In plus, e putin cam ciudat cum a aparut acolo la 0:05-0:06, inainte de a intra pe drum si-a intoarce peste linia 🙂 dubla continua. Parca i-a „facut” si pe cei care asteptau in stanga (0:12).

 6. Vezi că ai scris țigan greșit

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!