Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Pui de nazad si pui de om

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 62

Surpriza pe aleea cu sens unic. Smecherul cu numar evazat isi recunoaste fapta si se retrage elegant. Daca acolo o sa creasca gard (si va creste), sa-l vad pe unde se mai baga.
Puiul de om are parte de atentia pe care o merita. Desi verde, mama se asigura corespunzator. Are o misiune de indeplinit. E greu sa te asigurui corespunzator ? Dupa cum se vede nu. Legea nu interzice. Legea conservarii speciei e mai puternica.

11 comentarii

 1. Plus, ursule. Te plimbi pe Decebal, deci…. :))

 2. nu cred ca o sa creasca gard acolo…or sa aiba grija oamenii sa nu le fie invadata parcarea…ca pare ca se parcheaza pe peticul ala…

 3. Asigurare ca la carte: stanga, stanga, dreapta. Cred ca mamica e soferita.

 4. eu daca mai vad scris pe undeva cuvantul ala jur ca nu mai intru ! nu te cunosc personal , poate ai un caracter foarte fain si esti om de nota zece ,dar personal nu am sa mai deschid nici un clip in care este trecut verbul respectiv ! Nu ca as fi eu importantul de pe lume,nicidecum, dar deja ma irita la maxim si nu pot sa iti explic de ce ! mi se pare ca e o cocalareala de bazar de nicolina sau ceva in genul si imi provoaca nervi … in rest ti-am dat ultimul meu plus .

  • De ce minti ca o gazeta comunista ?
   Ai votat, dupa care ai comentat. Cocalareala e „locatie” folosit de toti gusterii din media, definind un loc, nu o chirie cum ar fi fost normal

 5. Alooo … aia e aleea mea, ce cauti acolo ?
  http://www.trafictube.ro/%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%B4-12/
  De demolat si construit se construieste mai in dreapta, nu pare sa se construiasca si pe parcela aia folosita ca parcare.

 6. Fara postarea asta eram pierduti…..

 7. Măcar a înțeles că a gresit 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.