It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Near miss – CB langa Otopeni

Adăugat de Patrick Alex
Raportează ca șters! 66

Cand esti grabit si neatent…..shit almost happens!!!

Culpa e amândurora!

15 comentarii

 1. Unii uita sa gandeasca. Credea ca de placere a trecut pe B2?

  • Nu a trecut de placere, dar putea sa franeze si sa treaca dupa , nu sa-i taie fata lu ala . Dar de unde bun simt la soferii profesionisti

  • Ala cu tractorul probabil semnaliza de ceva timp intentia de a schimba pe b2, existand un spatiu decent sa faca manevra… dar apare soferul care e incapabil sa anticipeze traficul, soferul ala avortat direct in banda 2, care nu e in stare ATENTIE, nu sa franeze, doar sa ridice copita din acceleratie ca sa permita o manevra de intercalare… HUUUO, cum sa-i ia lui dreptul de a merge pe banda, ce semnalizare, sa franeze TOTI pe banda 1, ca sa trece EU, valorosu. Asta e acelasi gen de sofer care foloseste banda de stanga/dreapta ca sa mearga inainte, se baga peste altul in situatie similara dar nici macar nu se sinchiseste sa semnalizeze.

 2. Unu mai idiot ca altul…

 3. Cupla exclusiva a autoturismului.

  Parca intr-o zona de posibil pericol e ok sa incetinesti/franezi. Nu se predica conducerea defensiva in orice clip? Acuma nu e ok ?

  1. Nu se depaseste pe dreapta. (daca tot e sa fim „ca la carte”)
  2. Im momentul cand a trecut pe B1 si a vazut ca e plinatrebuia sa se replieze instant pe B2, fara sa mai astepte cateva secunde pe B1.

  Data viitoare o sa fie mai atent la astfel de situatii si la toate elementele de pe sosea.

 4. doctor faust

  da’ cu cata bucurie in suflet ai accelerat cand ai vazut ca vrea sa se revina pe b2…

  • Patrick Alex

   daaaa…nu mai puteam de bucurie :)) ….uita-te mai atent ca am mentinut viteza constanta si am si franat pentru a ii permite sa revina pe B2

  • doctor faust

   uita-te tu mai atent! La 0.14 descoperi ca are B2-ul blocat si ti s-a activat enzima aia cu „ha, ramane prins fraierul, ia sa ma duc eu pe banda „mea” (desigur) si sa-l blochez” – dar erai pra departe.
   hai, lasati..lasati :)))

  • doctor faust

   *B1 blocat si va reveni pe B2

  • ORL-ul scrie pe tine doctore…

 5. theimpaler

  Tind sa merg pe un principiu..cand vezi un tir ca depaseste,sau se baga pe b2 cum e in cazul de fata,are un obsatacol in fata(accident,caruta,biciclist,etc),ori o masina care circula foarte incet.

  • Pseudo-soferii cu „masini” si doar drepturi au pretentia ca aia care circula pe B1 sa opreasca… e ceva de neconceput pentru ei sa formeze un fermoar in zonele cu obstacole.

 6. Salut. Observ de ceva vreme comentariile de aici, indiferent de natura. De ce trebuie intotdeauna( 99% din cazuri) cei ce comenteaza sa se raporteze la ce va fi, daca nu facea, daca ar fi, semnalizat, daca ar fi trecut, daca, daca ,daca, etc? De ce nu sunteti subiectivi ? Rezumati-va strict la ceea ce vedeti in clip. Gen, ma angajez in depasire, cel din fata mea (care urmeeaza a fi depasit) vrea sa faca stanga pe un drum secundar si semnalizeaza, si, datorita vitezei(sa spunem, regulamentare, desi nu ar avea relevanta daca cel ce a dorit a efectua manevra de schimbare a sensului de mers nu s-a asigurat)mele de deplasre se produce accidentul. De ce ii trebuiesc acordate circumstante celui ce dorea sa faca staga care, REPET, desi a dat semnal , NU S- A ASIGURAT la schimbarea directiei de mers? De ce atatea polemici?

 7. spetre0512

  avem masini pline de senzori dar pacat ca unii soferi au ramas cu mintea tot in epoca de piatra.

 8. Sunt unii care cred ca daca au semnalizat au prioritate la schimbarea benzii de circulatie… Nu trebuie sa se asigure, nu trebuie sa ia in calcul distanta dintre autovehicule si viteza de deplasare…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!