It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Neasigurare la pornirea de pe loc

Adăugat de cars_addict
Raportează ca șters! 34

Incredibil în ce hal a ajuns să se desfășoare traficul din București, nu mă așteptam vreo secundă că va pleca și va veni pe banda 1. Evident, fără semnalizare. Și evident, după ce l-am atenționat cu un claxon scurt a mers încet intenționat ca să mă țină în spate, apoi când a făcut dreapta și l-am ocolit prin stânga a tras de volan spre mine. A deschis geamul și a comentat ceva, nu am avut chef să mă cert cu asemenea specimen.

12 comentarii

 1. Într-adevăr s-a ajuns rău de tot. Nu se acordă prioritate pietonilor, nu se respectă marcajele de obligare.

 2. Ai dreptate ! In traficul din București nu se opreste pentru a permite pietonilor angajati in traversare( cu picioarele deja pe trecere) să traverseze ! In traficul din București dreapta-stânga se poate face fără probleme de pe banda de inainte !

 3. teddycarebears

  ai condus in ultimul hal si te-ai suparat ca ti-a taiat calea altul la fel ca tine

 4. Mai dam si noi prioritate la pietoni? Mai respectam si noi marcajele? 😀

 5. Ce pietoni oameni buni? Nu vedeti ca are verde la semafor? Ce marcaje? Alea ce sunt sterse 99% pe care sunt oprite masini si nea nica cu bmw-ul ce nu stie nici el ce vrea sa faca?

  • Pietonii de la începutul filmului, iar marcajele … se văd.
   Dacă să zicem nu s-ar vedea tot mai rămân cele de ghidare și dacă nici acelea nu ar fi atunci virajul la dreapta nu se face de pe b2
   ;).

   Nu am mai menționat despre intențtia de a îl inchide pe cel cu BMW -ul. De pe b2 se duce peste el în b1 când virează la dreapta. …

  • Care pietoni TC? Te referi la pietonii din acel scuar din stanga? Incearca sa fii serios, nu avea de ce sa le acorde prioritate si acolo nu ar fi trebuit sa fie desenat marcajul de pitoni oricum… Si cum ai putea respecta marcajul de ghidare in cazul de fata? Eu zic ca se vede foarte bine ca nu se poate face virajul pe b1 din cauza celor parcati neregulamentar si al meseriasului cu bmw ce nici el nu stie ce vrea sa faca. Ba se opreste ca nuca in perete ba se duce in fata.

  • verdenpom: pietonii sunt la sec 9/10

 6. Cătălin Tănase

  Se putea să nu fie un BMW? 🙂

 7. verdenpom: mai clar de atat ce doresti? https://i.imgur.com/v3LD49C.png

  Nu zic ca mai in fata cel cu bmw nu a incurcat. Dar daca ne plangem de asta cand nu dam prioritate pietonilor..

  • Dupa cum ziceam, acolo nu avea ce cauta marcaj de trecere pentru pietoni, este alveola pentru pietoni intrucat nu poti trece cu masina prin acel perimetru delimitat!

  • Dupa ce am recitit mesajul tau de mai multe ori, m-am prins si de ce insisti cu asta.
   Cand e alveola, e alveola. Acolo e perimetrul delimitat ca sa nu stationeze masinile fix pe trecere. Cum a facut duba in partea dreapta pentru ca e duba si poate.
   Oricum, alveola, nealveola, pietonii si-au aratat clar intentia de a traversa, soferul nu a redus viteza pentru a anticipa prioritatea lor. Eu nu as apara neaparat stilul asta de condus.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!