Neasigurare aproape poc

Adăugat de MrCristian
Raportează ca șters! 122

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

23 comentarii

 1. Ce cretin

 2. tot el cu gura mare ca prostul; nici macar nu s-a tras mai spre marginea drumului;

 3. Mai grav este ca nu constientizeaza greseala.

 4. Inca unu care si-a luat carnetul cu spaga. E clar ca habar nu are ca trebuia sa se asigure. Trebuie sa treaca ceva timp si sa dispara generatiile care si-au dat sala inainte de introducerea examenului pe calculator.Soferii care au dat sala mai demult stiu ca pe foaia cu grile multe erau deja completate iar examinatorii circulau printre candidati si le dictau unora ce sa scrie. Asta in timp ce urlau ca nimeni sa nu ridice capul din hartie. 🙂

  • Eu nu îmi amintesc așa.
   La mine chiar a verificat grila de 3 ori să fie sigur că nu a greșit la corectare.
   În fața mea era una care dăduse sala de 5 ori. Evident că nici a șasea oară nu a fost cu succes. Mai trist mi s-a părut că prima oară trecuse sala și traseul i-a stat în drum.

  • Nu știu cum a luat sala individul cu Matiz, nu e o certitudine că a dat șpagă, dar e clar că nu știe lucruri elementare legate de prioritate. Să fie cumva și vina unui instructor care a luat banii degeaba?
   Când am dat eu examen, abia apăruse Pentium I (133 Mhz), dar asta nu înseamnă automat că toți cei care au dat examen clasic sunt praf la capitolul teorie sau că au dat bani să ia permisul. Nu imi amintesc sa fi primit cineva din sală răspunsurile de la examinatori. Din contra, au picat pe capete.

  • Problema cu testele grilă, indiferent cum sunt date, este că majoritatea învață răspunsurile într-un mod mecanic, fără să gândească. În mod normal, grilele ar trebui schimbate des iar cei care susțin examenele, să dea răspunsurile folosind cunoștințele pe care le-au dobândit ÎNVĂȚÂND legislația.

  • Pai normal ca nu era foaia cu raspunsurile completate. Erau grilele alea vechi si pe alea erau bifate raspunsurile. Voi credeati ca cineva a primit foaia cu raspunsurile completate? Cat despre corectarea grilei in fata candidatului probabil ca s-a aplicat mai recent.

  • @vasco… vorbesti discutii ! Astea sunt povesti nemuritoare.
   Nu stiu cine ti-o fi pus tie ca asa se proceda, ca de vazut live nu cred ca ai vazut. Asadar, ti-o spun din proprie experienta, mai documenteaza-te sau, macar, nu generaliza.
   Se dadea examen de sala, cu chestionare tip grila, iar chestia cu grile completate e o prostie, comisia era din 2-3 ofiteri de militie, apoi era proba de poligon, (plecare din rampa, jaloane, parcare laterala, garare) contratimp (!), proba de oras, iar la final ofiterul iti mai putea pune si intrebari teoretice. La examenul pentru profesionisti, la proba de sala, erau si intrebari din mecanica. Nu exclud ca se faceau si smecehrii, dar de aici si pana a spune ca: „Trebuie sa treaca ceva timp si sa dispara generatiile care si-au dat sala inainte de introducerea examenului pe calculator”… E cale lunga ! Cred ca marea majoritate a accidentelor e facuta de generatia care a dat examen pe calculator… O zi buna !

  • @vasco… cred ca era mai complicat examenul pe vremuri, cu sala, poligon, traseu de zi si traseu de noapte. Asa ca, e usor sa dai din gura!

  • @vasco,cand mai multi spun ca esti beat,du-te si culca-te.

 5. Era să moară din cauza lenei de a învăța câteva reguli de circulație.

 6. si tu ai vina ,nu numai ala cu matiz. daca era accident,era comuna,daca mai avea pe cine acuza.politaiul putea considera ca nici tu nu te-ai asigurat corect!

 7. Culpa comuna daca se loveau ? Inca unul care gandeste ca prostul cu ” matisul ” !!

 8. Idioti care ies fara sa se asigure , bine ca s-a terminat asa,macar sa invete ceva din greseala!

 9. @MrCristian Cred ca te inteleg: 🙁
  https://www.trafictube.ro/fata-fata/
  0:20 De apreciat si intentia de a-l lamuri pe prost, dar s-ar putea sa fi fost degeaba.
  +

 10. frankenstein

  chiar daca ai fi deposit pe linie continua si intrai in el, tot el era vinovat de producerea accidentului

 11. De multă vreme doar intru, mă uit și trec mai departe. De comentat nu are rost la ce fantezii văd pe aici… Spre exemplu ce zice ultimul… Voi sunteți puștanii ăia care veniți din GTA direct pe străzi?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!