It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Neasigurarea la depasiri combinata cu prostie

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 35

Linie dreapta, liber in fata, vad ca nimeni nu intra in depasire, semnalizez si ma bag, cel cu Mini nu se uita in oglinda si intra si el in depasire, dupa care imi face semne. Ulterior face o depasire in care trebuie toata coloana sa franeze sa reintre el. La depasirile din final am flashuit sa intre in fata ca vedeam ca nu se descurca singuri.

Ce mai caută lumea:
 • alex dripci
 • dripci alex

10 comentarii

 1. KingJulian

  Firar mama ei de treaba, asa se intampla tragediile. Sa prinzi noaptea o coloana in spatele unui TIR, combinat cu soferi de duminica. Tara lu’ peste prajit, avem imbogatiti din drumuri dar nu avem drumuri care sa suporte traficul actual. Toti ministrii si secretarii de stat din Min.Transporturilor din ultimii 25 de ani trebuie sa zaca in puscarie, le urez ca noapte de noapte sa viseze numai mortaciuni din accidente rutiere!! Daca ar fi dupa noi v-am tavali fix cum tavaleste pisici un caine de lupta!

  • Niciun ministru nu cred ca circula in Romania pe sosele si mai mult ca sigur ca nu conduc ei…asa ca de ce le-ar construii? Ca nu ii deranjeaza starea in care se afla

 2. La ultima faza e complot sa se urce pe tine :))

  • Printre putinele linii drepte intre Cluj-Oradea…ma gandeam ca vor sari toti la manevre. De aia am stat pe fundul meu, sa vad ce se intampla 🙂

 3. robwin_75

  Ce de obositi , marlani si cocalari !!!

 4. La ultima faza. Eu stiu ca e recomandat sa-i lasi spatiu de repliere celui care te depaseste.

  • Legea spune sa nu accelerezi, nu sa-i lasi spatiu de repliere. Cand isi pregateste manevra, cel care vrea sa depaseasca ar trebui sa evalueze toate cele necesare, inclusiv daca are unde sa se replieze.

   Din motive de siguranta personala e cu totul alta poveste…

  • Mini a fortat replierea si implicit infranarea intregii coloane. Ma intreb daca autorul avea unde sa se replieze in prima faza, cu prezumtia ca mini-ul nu se avanta in depasire.

  • Avea spatiu de repliere si un Tir…plus ca am franat pana pe la vreo 30 ca sa intra toata turma.

 5. @Alex Din pacate, neasigurarea din spate la efectuarea depasirii ramane o problema des intalnita pe drumuri. Intri in depasire si te trezesti ca cel din fata ta … iti sare in fata sau te scoate mult in lateral pe sensul opus de mers.
  Se vede si la a doua faza cum „stie” sa depaseasca 🙁
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!