It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Neatent

Adăugat de Iulian007
Raportează ca șters! 14

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!
Intrucat la randul meu ma uitam in oglinda ca sa ma incadrez, m-am trezit cu acest individ in fata. Datorita lui era sa ajung peste colegul cu Opel de pe banda a treia.

11 comentarii

 1. Ai inventat prioritatea de demaraj? Ala semnalizeaza stanga de la inceputul clipului… ia vezi cum se depasesc cei care semnelizeaza stanga.

  Politia ar putea sa iti dea castig de cauza in caz de accident, dar parerea mea despre cei ce fac manevre ca asta a ta ramane.

  • exact genul de sofer pe care nu-l halesc, vede ca masina din fata semnalizeaza si in loc sa isi respecte obligatiile de a nu depasi/schimba banda sau macar bunul simt de a pasta totusi o ordine se baga cu tupeu si are pretentia de prioritate ca el a fost primul pe banda… din experienta personala, marea majoritate care fac manevra asta, ocupati cu „asiguratul” uita sa mai si semnalizeze.

  • Unii șoferi de autobuz se bagă fără să-ți dea prioritate (deci nu că iese din alveolă, are stop și intră peste tine). Se miscă greu, tu trebe să frânezi tare – faze de căcat. Nu ți se pare corect să fie atenționați cu un claxon nici măcar a 2-a oară? (autorul ar trebui sa pună și prima fază)

  • @ionelmc – un sofer bun se evidentiaza prin capacitatea de a anticipa traficul, asta implica atentie la drum si la restul participantilor la trafic, nu sa mergi cu, copita infipta in acceleratie si cu ochii in telefon sa vezi ce ti-a postat femela pe feisbuc. Dupa unii ca voi, autobuzele ar sta minute in sir cu semnalul in pus la plecarea din statie, ca nu au alveola si voi in masina sunteti niste persoane extrem de importante, nu va ganditi ca in autobuz sunt 40-50 de oameni… sunt niste situatii in care BUNUL SIMT ar trebui sa primeze CODULUI RUTIER.

  • Forin, nu iau apărarea autorului, doar fac o observație pe margine – nu cred că șoferul de autobuz chiar nu știa că el pică de vină în caz de accident, dar totuși s-a băgat fără nici o ezitare. Accidentele se întâmplă când doi șoferi proști se întâlnesc, vorba aia 😉

 2. Andrei Ciocan

  Ai un MARE minus si din partea mea. Colegii ^^^ au explicat si de ce.

 3. cristy sb

  Hai un plus de incurajare. Cel cu autobuzul putea sa se asigure inainte, nu sa intre cu japca. 🙂 +

  • Ala cu autobuzul s-a asigurat si a facut tot ce trebuia ca sa schimbe banda…vorba unui coleg de mai sus… doar nu vroiai sa se aplice prioritate de demaraj? Eu nu ii dau niciun plus, ca poate vine pe la noi si face asa ceva in trafic si stau prost cu nervii in ultima perioada !

 4. asa-i…nu prea ai fost atent

 5. 😀 😀 😀 😀

 6. Dulău…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!