It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. inca erau 2 smecheri’…

 2. MariusMKO

  Dacă nu ma înșel doar autobuzele au voie pe acolo nu și autoturismele.

  • Nu e nici un indicator care sa spuna asta…

  • Ala e indicator de statie de autobuz (chiar daca e de tramvai, dar asta era la oferta).

 3. Treaba asta cu ocolirea refugiului prin dreapta, regulamentar, probabil e unica prin lume, se gaseste doar in RuIasiAh.

  Cind ai 3 benzi poti merge de pe toate 3 pe directia inainte, doar de pe 1 poti face dreapta, doar de pe 3 poti face stinga.
  Cind idiotii pamintului au marcat toata pasarela dinainte cu linie continua intre s si 3 impiedicind schimbarea benzii din 2 in 3 in mod regulamentar, si nedublind situatia din intersectie cu ceva indicatoare de preselectie, practic lasa traficul de acolo la voia intimplarii si se ajunge la astfel de situatii.

  Dubistul nu a fost neatent, ci banda 3 i-a fost mascata de copertina refugiului. Daca era neatent meseriasul care a prafuit pietonii din refugiu venind cu 60 ere zburat prin gramezile de pepeni de la chioscurile de vis a vis.

  • Cătălin Tănase

   Initial am vrut sa te contrazic dar m-am mai uitat o data la filmare si mi-am dat seama ca ai dreptate. La inceputul refugiului nu e indicator de ocolire prin dreapta, ba din potriva…

  • Si totusi, semaforul se amplaseaza deasupra fiecarei benzi de circulatie dar pseudo b3 ramane fara semafor, marcaje sterse, indicatoare lipsa, oh wsm csf ncsf politia romana si primaria pentru autorizarea acestor ineptii

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!