It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Neatentie si lipsa de educatie rutiera

Adăugat de popic marinarul
Raportează ca șters! 84

L-am vazut in oglinda dar n-am realizat ca nu opreste;dupa impact am virat dreapta cu gandul de a opri si suna la salvare insa minunea a facut sa nu fie nevoie.

La final am tras langa sofer si i-am facut semn ,,esti nebun la cap”, am gresit! acum realizez ca puteam fi si eu in locul lui.Nu stiu daca este sau nu de condamnat.

8 comentarii

 1. iesea o fapta frumoasa daca il ajutai pe cel caruia i-a murit la intrare

 2. la prima faza e o greseala la editare! banuiesc ca acel copil nu alearga de 2 ori in aceeasi faza 🙂 cat despre cel cu loganul…ai grija ca se poate intampla oricui . au ramas unii cu S classe in drum pt ca asa a vrut computerul.

  • popic marinarul

   Nu sunt greseli de editare.

  • Din câte văd eu sunt 2 copii. Încă nu mi-e clar cum a reușit să scape primul dintre ei, cred că am dat replay de câteva ori și aparent îl ia in plin Matiz-ul, dar câteva frame-uri mai departe îl văd cum iese din fața mașinii. Probabil copilul a sesizat mașina și a schimbat brusc direcția.

   Oricum, a fost prea la limită, și nu, cel cu Matiz-ul nu are scuză. La cât de întuneric era, plus ploaia, plus o mașină deja oprită la trece, NU te aproprii de trecerea de pietoni cu viteza pe care o avea el.

 3. Initial am crezut ca te loveste careva din spate cat traversa femeia respectiva si ca o s-o lovesti din inertie (citisem descrierea inainte de vizionare), dar apoi am vazut ca ai stat oprit mult timp si deci nu avea cum sa nu te vada careva dupa atata amar de vreme, si am inceput sa ma relaxez.

  Iar apoi cand l-am vazut pe acel copil incepand sa fuga din stanga, mi-a stat inima-n loc de cand a aparut matiz-ul in cadru si pana a fugit copilul inca pe picioarele lui. Ai mai pus si acel blur dar initial am crezut ca-i pentru cei slabi de duh, fiind grav accidentul, dar a fost doar pentru numar. Pfoai, nasoala prima faza.

 4. razvan118

  La final ai gasit loc de parcare?… 🙂

 5. Rondolfini

  0:32 – Probabil ca l-a trantit pe jos si s-a ridicat.

 6. Rondolfini

  Asa se explica si de ce nu a fugit imediat. I-a luat un timp sa se ridice de pe jos si sa-si revina.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!