It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape Poc si neatentii

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 22

Aproape Poc cu un somnoros si 2 neatentii.
PS: Stiu ca nu trebuia sa ma duc pe sina de tramvai insa intersectia era tot timpul blocata cand aveam noi verde, trecand doar 2-3 masini.

6 comentarii

 1. La ultima faza ce faci pe linii, e banda acolo?

 2. la ultima faza se blocheaza pentru ca soferii care vin pe Turda dinspre pod nu inteleg sa nu blocheze intersectia cand e ditamai coada pe portiunea dinspre arc. Singurele momente cand folosesc linia de tramvai in zona respectiva e sa depasesc in situatia cand dau de corporatisti(e) care merg pe b2 lipit de b1… si fac imposibil mersul pe 2 randuri, formandu-se un carnat lung pana la piata 1 Mai…

  • @florin exact, ai perfecta dreptate in privinta celor care se baga aiurea blocand intersectia , asta e si motivul pentru care nu treceau de semaforul meu mai mult de 4-5 masini cu indulgenta din cei care erau pe benzi, plus cei care vin pe linia de tramvai. Pentru ca si daca stai pe benzi intersectia o treci in 99% din situatii tot apeland la linia de tramvai.
   Asta e si motivul pentru care nu consider ca am gresit neaparat folosind linia tramvaiului, atata timp cat nu venea tramvai pe care eu sa il tin in loc.

  • nu sunt de acord cu tine pe a doua parte, eu cand am zis ca folosesc linia de tramvai ca nu erau in stare sa formeze 2 randuri, se miscau… aici stateau, si din cate se vede nu era nicio perspectiva ca o sa se miste, se incadreaza perfect la depasirea coloanei in asteptare la semafor. am fost in pozitia sa iau coada aia, pe 2 randuri de la trecerea de pietoni de la Oficiul Postal si am avut rabdarea sa nu depasesc

 3. Tramvai fara pantograf :-(.
  1 singura chestie: saca e sa vina o ambulanta, ceva, o masina de pompieri.. trece pe flight mode ?

 4. – pentru dorinta de a fi vatman

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!