Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Neatentul, învățăcelul și „grăbitul”

Adăugat de Ruhestand
Raportează ca șters! 17

nu ma grabeam deloc…dar atat m-a dus capul atunci ca sa nu mai astept 3 minute la semafor

13 comentarii

 1. Urât că a plecat Merțanul pe roșu. Urât că școala doarme pe B2. Nu e urât că ai depășit școala pe B1, aș fi făcut același lucru. Dar faza de la sfârșit e urâtă rău, rău, rău de tot…

 2. robytza_94@yahoo.com

  Doamnee,urat rau treci pe langa biciclistul ala….

  • oarecum…poate ca am fost cam aproape…dar nu atat incat sa existe riscul sa-l dezechilibrez…si amandoi ne deplasam destul de incet…nu poate fi vorba de aspiratie sau alte nebunii

  • robytza_94@yahoo.com

   Din ce se vede pe camera ma indoiesc ca ai avut minim 1,5 m distanta.

  • nici n-am zis ca am avut distanta asta; stiu ca am trecut prea aproape.

  • Sa-l dezechilibrezi nu, dar biciclistii mai „penduleaza”, mai sunt gropi pe marginea drumului, etc…nu avea loc de nici o manevra.

  • corect. am avut noroc amandoi ca n-a fost nevoie. cred ca m-am bazat pe faptul ca el trage pe dreapta sa opreasca la semafor

 3. Constat din ce in ce mai mult ca nu exista diferente intre instructori si taximetristi. De aici si motivul pentru care sunt atatia tembeli pe sosele.
  L-as intreba pe un dobitoc de instructor: care-i motivul, boule, de circuli pe b2. Elevul ala asa va circula si cand va lua permisul.

  • Acolo este o zona unde multi instructori ii pun pe elevi sa faca stanga inainte de semafor, dar vad ca e mai usor sa comentezi de unu care invata decat sa te iei de autor care (exceptand biciclistitul) a facut stanga dupa banda de obligatoriu inainte. Dar na, e mai important ca a mers elevul pe B2.

  • We.Like … Zau? Ia mai uita-te incoa o data la clip. Si apoi inca o data, pana intelegi despre ce este vorba, poate te-ai uitat la alt clip si acum te-ai trezit comentand.
   Masina de scoala merge de la min. 0.22 pana cand autorul o depaseste, pe la mi. 0.48, nici gand sa faca la stanga, avea b1 liber liber. Despre ce vorbim?

 4. Misto ultima faza – cu semaforul !!!

  • Iveco Stralis

   La el nu se pune 🙁

  • @Iveco Stralis: cum adica nu se pune? ai impresia ca am pus-o ca sa ma laud?
   daca-i injuram pe altii… se ia lumea de noi ca nici noi nu suntem perfecti…daca punem si d’ale noastre…nici atunci nu e bine…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.