It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nebuni de duminica

Adăugat de bonygy
Raportează ca șters! 34

In giratoriu la Obor. Eu veneam dinspre Doamna Ghica.

 1. Pe contrasens „total”, si intrare in giratoriu si giratoriul pe invers…
 2. Nici acum nu am inteles ce au avut de impartit

8 comentarii

 1. Plus, dar ala nu e giratoriu.

  • La care intersectie te referi?

  • Intersectia mare de la Obor.

  • Daca nu este giratoriu, atunci ce este?
   Adevarul este ca nu m-am uitat vreodata dupa vreun indicator de giratoriu, poate ai dreptate, dar avand in vedere ca se aplica principiul dintr-un giratoriu, cu sau fara indicatoare…

  • Este o intersectie, in afara de forma nu prea are nimic in comun cu un sens giratoriu. Nu stiu la ce principiu te referi. Daca te referi la faptul ca cei din interior au prioritate fata de cei ce urmeaza sa intre, nu se aplica nici macar asta, pentru ca in cazul in care nu ar functiona semafoarele, ai avea semne de cedeaza trecerea in interior.

  • Care principiu dintr-un giratoriu ? :)) Cand e sens giratoriu fiecare intrare are indicatorul cedeaza ! La obor este o intersectie cu indicatoare de prioritate si de pierdere a prioritatii. La fel si la arcul de triumf,alba iulia ,universitate si altele.

 2. Cei din urmă au avut de împărțit îngustarea drumului din câte se pare. Pe deasupra, a încurcat BMW-ul când a ocolit mașina de mai devreme.

 3. Andrei Ciocan

  A ieșit de pe trotuar și s-a dus direct pe Colentina. Așa este, la Obor, Alba Iulia, etc ( Izvorul Rece ) NU e giratoriu. Plus.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!