Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

12 comentarii

 1. 1:20 De aia e bine sa nu le usurezi viata unora, ca ti-o pune in bot in loc de rasplata. Ei sint mai smekeri…

  • eyesbloom

   1:20,daca tine ai aproape când ai plecat de la semafor nu se întâmpla asta
   Adica în ritm cu ceilalti, distanta ta e mult prea mare
   Nu zic ca e ok ce a făcut, doar ca se putea evita foarte ușor

 2. Cristy SB

  Fain clip si frumos editat.Ai prins zonele unde unii intra ca vitele fara sa-si dea seama ca-s vite ! Tot ei cu gura mare !

 3. ktalin230

  @eyesbloom am anticipat intentia lui de a schimba banda si am zis sa fiu domn, sau ma rog sa conduc preventiv. 🙂

 4. 2:03 – Care zici că a fost problema?

  • ktalin230

   Ca nu a nimerito pe femeia aia de pe trecere. 😀

  • Nu pricep… În momentul în care autoturismul din Capitală (bănuiesc că de el e vorba) pătrunde în spaţiul trecerii de pietoni femeia traversează deja sensul opus. A redus viteza, a acordat prioritate, îşi continuă deplasarea, nu trebuie să oprească aiurea-n drum doar aşa, de amoru’ artei.

  • ktalin230

   Pot sa te intreb daca si tu procedezi ca el si te trezesti ca iti face pietonul o intoarcere la 360 ce faci?
   Cat despre soferul in cauza, a redus viteza doar cat sa nu o loveasca, a trecuta razant pe langa ea. Pe principiu asta, ar fi trebuit sa-l iau pe capota si eu pe nenea in loc sa opresc aiurea in drum. Nu? :))
   Opritul aiurea in drum tine de conducerea preventiva, in deosebi cand vine vorba de treceri de pietoni intr-o tara in care educatia rutiera a pietonilor este destul de redusa.
   Stiu ca urmaresti sa-mi scoti in evidenta punct cu punct articolul din codul rutier care spune ca esti obligat sa cedezi doar daca se afla pe sensul tau de mers, dar daca sapam putin aflam ca nu ii chiar asa. 🙂

  • Păi ce să mai săpăm, dacă zici matale că nu-i aşa, aşa trebuie să fie! Nu mai bine stăm noi cu toţii acasă ca să conducem cât mai preventiv?

  • ktalin230

   Mi se pare cel puțin grav faptul ca încurajezi un astfel de comportament (dacă ești puțin atent singura intenție a fost sa depășească coloana pentru a face dreapta, cu riscul de a accidenta un pieton, sau 2). Probabil ca la fel procedezi și tu care te consideri un „șofer profesionist” pe o mașină adusa de dincolo care și-a trăit traiul dar la volanul căreia te crezi stăpânul șoselelor. Îmi doresc sa cred ca nu este totuși asa și îmi cer scuze daca mi-am format o părere proasta aiurea.Drum bun și o seara buna!

  • Mda, nema argumente… trecem la atacuri la persoană. Tipic românesc.

  • ktalin230

   Când ataci de obicei trebuie sa aștepți replica.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.