Nemultumit + Contrasens Cluj#1

Adăugat de Boogdan
Raportează ca șters! 85

Deși am camera de 2 săptămâni doar acum am reușit să filmez ceva mai interesant. Criticile constructive sunt binevenite. 😀

1. La prima fază după ce am oprit doar m-am uitat la el și am vrut să plec. Apoi deșteptul îmi reproșează nervos că n-am loc să-l ocolesc, moment în care am claxonat lung și am plecat.

2. Probabil își căuta ceva prin mașină și a ajuns pe contrasens. :))

15 comentarii

 1. >> Deși am camera de 2 săptămâni doar acum am reușit să filmez ceva mai interesant.

  Ar trebui să te bucuri. Părerea mea. Bine ai venit!

 2. @tommy – Am avut destule tamponări pana acum din păcate niciuna din vina mea.

 3. @tommy – Am avut destule tamponări pana acum din păcate, niciuna din vina mea.
  Nu găsesc niciun buton de edit.

 4. Este în dreapta comentariului, pe banda gri: „(Editeaza)”

 5. @Boogdan logheaza-te si verifica, daca nu apare, inseamna ca nu pot edita decat adminii!

 6. Mr. Danutz

  Bine ai venit!

 7. Nu-mi apare niciun buton de edit.. 😀

 8. abia dupa 10 filme uploadate poti sa dai edit la comenturi.

 9. suhaib_DE

  In primul rand @Boogdan bine ai venit!
  Apoi in prima faza as da minus,dintr-un simplu fapt:Acel sofer lucreaza ca si curier!deci are de livrat poate din casa in casa marfa,si atunci ce face?ca tu sa poti trece de el fara sa te bagi pe alta banda si sa il ocolesti,atunci el va trebui sa parcheze in Parcarea Primariei sau in Mihai viteazu si sa porneasca la drum cu 50 de pachete in mana,ca sa livreze pe republicii?A gresit omul ca a deschis usa,dar din reactia unui sofer macar il ocolea,avand in vedere ca citroenul era deja pe B3(adica a doua banda pentru viraj stanga,tu fiind cu directia inainte).
  La a doua faza,zau ca aveai loc,acuma hai sa fim seriosi,ca dara nu esti cu septica:),sau cu Hummerul
  Ma abtin de la vot!
  Succes in continuare la filmat faze interesante!

 10. @suhaib_DE – La prima faza ideea e că deschide ușa fără să se asigure și apoi fără să-i zic nimic are apucături de maimuțoi moment în care n-am mai stat la discuții. Încăpeam lejer pe lângă el fără să-i deranjez tare și pe cei de pe B2 dacă nu deschidea. Citroenul a trecut pe B3 când am frănat, s-o fi speriat că trag peste el. Nu știu alții dar eu mă asigur de fiecare dată când cobor din mașină.
  La a doua nu a fost cine știe ce, de aia am și pus un zâmbăreț în descriere. Șoferul nu era atent, cum am scris probabil căuta ceva și alunecase lin pe contrasens. Din cauza asta l-am claxonat să nu continue mai mult pe contrasens, nu că nu încăpeam.

 11. Iar cei care lucrează ca șoferi după părerea mea trebuie să fie mult mai atenți în primul rând pentru ei din moment ce din chestia asta își câștigă existența. Dacă îl loveam nu cred că ieșeam eu vinovat, dar el putea avea repercursiuni la locul de muncă.

 12. suhaib_DE

  ai dreptate la faza cu usa,(ma vinovatesc ca am vizionat clipul fara sunet),nu voiam sa fiu primul carcotas,Am lucrat destul de mult timp in Cj la distributie,si stiu ce inseamna injuraturile din partea colegilor de trafic,dar niciodata nu am deschis usa fara sa ma asigur.La cat stres au cei de la distributie,si coletarie,nu stiu daca le mai pasa de usa,caci cel putin la mine la fostul loc de munca nu prea comentau la masini lovite caci aveau casco si masini de rezerva 🙂

 13. „moment în care am claxonat lung și am plecat.” Numai atat? Eu parca sa zic ca am auzit in fundal si un discret „…zda ma-tii” 🙂
  +

 14. @Kor – Se prea poate după ce l-am văzut cum se agită și ce logică are. Dar doar atât, apoi am plecat. 😀
  De felul meu sunt calm în trafic pentru că știu că dacă mă pornesc o dată nu mă prea pot opri și-mi fac mai mult rău chiar dacă am dreptate. Și nu merită pentru mărunțișuri din trafic, mai ales că toți putem greși. Mă deranjează doar când ceilalți participanți reacționează aiurea deși știu că n-au dreptate. Un simplu: „scuze bă, n-am văzut”, era mult mai bun.

 15. @Boogdan – nici o problema, din partea mea. Eu, in locul tau, il injuram chiar ceva mai tare si mai hotarat 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.