It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nenorociri adunate din traficul bucurestean + o parcare ‘de weekend’

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 25
 1. Taximetrist care trece pe rosu in viteza fara nicio jena
 2. Aceeasi intersectie de care am mai discutat in alte clipuri, Bvd. Iuliu Maniu – Str. Apusului, o doamna intra pe banda in fata mea si franeaza aproape sa opreasca desi semaforul era verde, iar eu enervat deja de ea nu observ ca se face galben si trec
 3. Un idiot pe contrasens depasind autobuzul, aproape poc, nici nu realizam ce se intampla de e pe sensul meu
 4. Neacordare de prioritate pieton pe trecere
 5. Pe final o parcare de sofer de weekend. Sau poate a avut doar un moment cu o slaba inspiratie

14 comentarii

 1. prima faza. semafor amplasat aiurea. nici eu nu stau la semafor cand vin de pe valea lunga cum a venit loganul galben.
  https://goo.gl/s2Ucdm

  • Semaforul de acolo nu se adreseaza celor ce vin de pe strazile laterale. Pe vremea cand inca se vedeau marcajele, exista marcaj de oprire pentru semafor unde e pozitionat autorul. Iar in intersectie exista marcaj hasurat de genul „nu blocati intersectia”.
   Nu spun ca trebuie sa circulam din amintiri, dar cei care cunosc intersectia circula dupa vechile marcaje.

 2. pinguinu nuclear

  omul s-a chinuit, nu ca altii care stau opriti ca salcia in drum si filmeaza…

  • pinguinu nuclear

   initial nu am votat dar, daca tot ai adus vorba… Si, in general, un sofer care nu stie ma derenjeaza mult mai putin decat un sofer nesimtit.

 3. Cristiansens

  Faza 3 tinde să devină ”clasică”, merg zilnic pe acolo…Cât privește parcările, și-a găsit acum 2 zile soția mașina zgâriată.
  +

 4. la 1:30 era mai simplu sa o bage cu spatele eu asa as fi facut..

 5. Minus, pentru ca la ultima faza erai parcat total aiurea dar faci comentarii pe seama altora care parcheaza regulamentar. Ala macar incearca…
  Precis ai bagat si avariile.

 6. Banalitati.

  Singurul lucru notabil este felul in care era parcat autorul la ultima faza.

 7. nenorociri ? pt tine astea sunt nenorociri ?? Jesus…

 8. bucovina driver

  Intrebare: la ultima faza esti parcat corect?

 9. Idiotii chiar exista, ultima faza e priceless. Cum sa parchezi in halul ala!? Ala si spaniolii… In loc sa intre dintr-o manevra, ei prefera 10 manevre, cu riscul foarte mare de a lovi masinile parcate.
  +

 10. M-am logat doar sa-ti dau minus pt ultima faza. Aia mi se pare nesimtire maxima! Ai locuri de parcare libere, dar tu stai acolo, incurcand circulatia si blocandu-i pe altii. „Am stat dăcât doo minute, bo$$”… asta e scuza voastra.

  • Exact cum spuneam. Nu ai vrut sa obosesti sa cauti loc de parcare liber. Undeva in spate, nu erau? Dar de ce sa umblam putin pe jos? Cat timp ai castigat necautand loc de parcare? 2 minute in plus? 5 minute? Spune-mi, te rog, ce ai facut cu acele 5 minute? Nu o sa pot intelege vreodata logica asta!
   Ce limbaj am? Cred ca m-am exprimat civilizat, iar daca te referi la ce este intre ghilimele, deobicei aia e o citare, fiind cazul si la mine.

  • Si inca ceva, daca te uiti pe video, toata manevra domnului dureaza 1 minut si 2 secunde, iar tu spui ca ai mai stat sub 1 minut si nu pareai ca vrei sa pleci…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!