Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Nepasator si tare in gura

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 164

Atentie: Contine limbaj neortodox!
Atentie la volum sa nu ramaneti surzi 🙂

Intamplarea a facut ca eu sa am o zi teribil de nasoala si cand sa ajung aproape de casa … ce sa vezi, un maimutoi care a oprit pe singura banda de pe sensul meu, ca sa isi aranjeze bagajele in portbagaj si sa chat-uiasca cu madam. Loc de parcare era la cativa metri mai in fata. In spatele meu se formase deja coada pe B1 si banda de transport public, evident totul blocat.

Abia am reusit sa ma strecor pe langa el … eu si un scuterist. Dupa claxonul de atentionare, tot el a iesit tare in gura. Eu am dat drumul la injuraturi ca m-a scurtcircuitat ala. Am avut un moment in care am vrut sa intru in el cu spatele, dar am fost convins sa nu o fac.
El a decis sa ramana acolo. Asa ca am decis sa merg la politie cu filmarea, l-am denuntat si va primi o amenda de minim 200€, drept cadou de Mos Nicolae 🙂

P.S. Injuraturile au fost efectul actiunii lui, deci nu ma prejudiciaza pe mine in niciun fel (informat de politie).

13 comentarii

 1. + am lucrat in Spania trei ani si am avut parte numai de soferi „hijo de puta”, ca asta 😉 ….sincer nu au reactionat toti asa, umblam cu un patrol inscriptionat „GUARDA DE CAMPO Y CAZA” si eram insotit tot timpul de un coleg inarmat ….asa ca se calmau repede 😀 si daca nu se calmau doar schimbam freventa la statie /Guardia Civil.
  P.s : ma bucur ca nu ai coborat la nivelul lui sa intri in el …. 😉

 2. Nu stiu o boaba de spaniola, dar „de pudra madre” mie-mi pare a injuratura la inimioara. =))

 3. Foarte bine ai facut ca l-ai denuntat la politiei, de intrai in spatele lui atunci aveai o zi inca de zece ori mai nasoala.

  Mintea conduce pumnul, nu invers.

  +

 4. Daca ar tine si la noi faza cu denunturile la politie…

 5. TraficMadrid

  @AndyM, „de puta madre” inseamna un lucru bine facut, excelent
  „tu puta madre” e altceva :))

 6. Soferii poate ca nu sunt chiar cum trebuie (cazuri mai izolate), însă poliția e exemplară si e pusa pe fapte. Respect!

 7. TraficMadrid

  LTAA, politia în trafic nu e atât de exigența cât sa ii ridici statuie, dar fata de România, e diferența. Și totuși când e vorba de un denunț, nu se joaca

 8. E bine ca n-ai intrat cu spatele in el. Intrai tu in belea pentru distrugere pentru un foarte mare idiot.

 9. Finalul e apoteotic. :)))) „Da-l il <>!”

 10. Da’ eu sunt foarte curios ce comenta el … adica dupa gandirea mea, daca faci ceva gresit si tre’ sa astepte altii dupa tine din simpla comoditate ce mm argumente poti avea ? Ba, deci unii sunt atat de closed minded.

 11. TraficMadrid

  @Ionut M., mi-a zis din prima secunda „ce vrei!?…CE VREI!?” si ii zic ca „nu e loc de parcare acolo, pula!”. Apoi mi-a zis ceva de dulce si am inceput si eu :)). Apoi a comentat ceva cum ca as fi saltat eu semaforul si tot injura (de tata, ca eu i-am zis de ma-sa)… nimic mai mult. Foarte ingust la minte tipul… nici nu avea rost sa cobor din masina dupa prima lui replica. Plateam eu amenda dupa aia:))

 12. ovydyu4all

  Romascane ce urat te-ai aprins :)) trebuia sa-l tii vreo 10 minute pe loc, o merita pe deplin

 13. TraficMadrid

  @ovydyu4all, nu puteam… pentru ca era coada pe 2 benzi in in spate din cauza lui (banda de transport public+taxi si B1). I-as fi facut-o 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.